Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έχασε ξανά από τον Παναθηναϊκό ο Αστέρας...

Έχασε ξανά από τον Παναθηναϊκό ο Αστέρας...
Ο Παναθηναϊκός νίκησε για δεύτερη φορά σε τέσσερις ημέρες τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή τη φορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 1-0 χάρις σε γκολ του Μπεργκ στο 51ο λεπτό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Οι «πράσινοι» είναι πια το πρώτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης που δίνει έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έφτασαν στους 10 βαθμούς και άφησαν τον Αστέρα στους 4, ενώ τόσους έχει και ο ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί αργότερα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ο οποίος μετρά τρεις βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, επέβαλαν το γρήγορο ρυθμό τους, είχαν καλή κυκλοφορία αλλά κατά περίεργο τρόπο δεν δημιουργούσαν τις φάσεις και τις ευκαιρίες για να απειλήσουν άμεσα την εστία του Ερνάντες, απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που ήταν επιρρεπής στο λάθος και ευάλωτος στην πίεση. Παρ΄ όλα ταύτα ο Αστέρας όχι μόνο άντεξε αλλά υπήρξε και απειλητικός σε δύο περιπτώσεις, όπως με τον Μπαράλες στο 23΄ και στο 34΄, με τον Αργεντινό να σουτάρει άουτ και στις δύο περιπτώσεις. Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» είχαν απειλήσει στο 8΄, όταν ο Κλωναρίδης σούταρε άσχημα από εξαιρετική θέση και στο 37΄, με Γκοϊάν να ρισκάρει το αυτογκόλ για να προλάβει τον επερχόμενο Κλωναρίδη.
Η πασιφανής αδυναμία της αρκαδικής ομάδας να κρατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μισό του αγώνα, δίνοντας μια αίσθηση που άγγιζε το όριο της βεβαιότητας ότι αργά ή γρήγορα θα υποστεί τη συνέπεια. Τελικά αυτό συνέβη στο έκτο λεπτό από το σφύριγμα του Θάνου για το δεύτερο ημίχρονο, όταν στη σέντρα του Κουτρουμπή από δεξιά ο Μπεργκ βρέθηκε σχεδόν αμαρκάριστος και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του στα πλέι οφ.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να κυριαρχεί και είχε καλές στιγμές με τα αξιόλογα σουτ των Νάνο (67΄) και Αμπέντ (72΄) να περνούν ελάχιστα άουτ, ενώ το ίδιο έγινε και με την κεφαλιά του Μπεργκ στο 76ο λεπτό, την ώρα που η μοναδική ευκαιρία του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα καλό μα άστοχο σουτ του Εντό στο 82΄, ο οποίος αποβλήθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και χάνει τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Διαιτητής: Δ. Θάνος (Γρεβενών)
Κόκκινη: 90΄+ (Εντό - 2η κίτρινη)
Κίτρινες: Ζέκα - Εντό, Γκοϊάν, Χουάνμα
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46΄ Σπυρόπουλος), Μέντες (70΄ Λαγός), Κλωναρίδης (80΄ Καρέλης), Μπεργκ, Ζέκα, Αμπέντ, Νάνο, Σίλντεφελντ, Πράνιτς
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Μουνάφο (70΄ Ναβάρο), Ουσέρο, Μπαράλες, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Καράσκο, Βάλντο (79΄ Χουάνμα), Λούι, Γκοϊάν, Εντό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...