Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Παναρκαδικός που παρέμεινε στη Γ’ Εθνική!

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Παναρκαδικός που παρέμεινε στη Γ’ Εθνική!
Οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ! Κάπως έτσι με τον καλύτερο τρόπο η ομάδα του Παναρκαδικού κατάφερε στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, να κερδίσει με σκορ 2-1 την Αχαϊκή και να κλείσει ιδανικά την φετινή αγωνιστική περίοδο!
Κατάφεραν οι παίκτες των Καλογιαννίδη και Τζήλου δηλαδή να κερδίσουν όχι μόνο στο φινάλε την αντίπαλη ομάδα, αλλά να κερδίσουν κόντρα σε προγνωστικά και αντιξοότητες την κατηγορία. Για την ακρίβεια να σώσουν την κατηγορία και ουσιαστικά την ίδια ομάδα από την αφάνεια.
Άλλωστε το να καταφέρνεις να ανατρέψεις τα δεδομένα και να φτάσεις σ’ αυτή την επιτυχία πρέπει να πιστεύεις αυτό που αναγραφόταν στις μπλούχες που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σ’ αυτό το διακριτικά εορταστικό τελευταίο ματς της χρονιάς! Ότι δηλαδή οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.
Η ιδέα που ακούσει το όνομα Παναρκαδικός φαίνεται ότι για τους παίκτες των «πράσινων» το πιστεύουν και γι’ αυτό άντεξαν ως το τέλος, κλείνοντας στόματα προς διάφορες κατευθύνσεις!

Το ματς λοιπόν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο γήπεδο του Παναρκαδικού μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον δεν παρουσίαζε με τις δύο ομάδες αδιάφορες για το αποτέλεσμα. Για τους «γηπεδούχους» όμως και μετά από τόσο δύσκολη χρονιά από ψυχολογικής, οικονομικής και αγωνιστικής άποψης ήθελαν να κερδίσουν ακόμη τρεις βαθμούς με στόχο την όσο το δυνατόν πιο υψηλή θέση στην τελική κατάταξη. Εν τέλει το κατάφεραν αφού μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και από τις δύο ομάδες η Αρκαδική ομάδα επικράτησε τελικά με σκορ 2-1, χάρη σε δύο τέρματα των Κυριακόπουλου στο 12’ και Σαλαπάτα στο 20’. Για τους φιλοξενούμενους στο 56’ ο Αποσκίτης μείωσε το σκορ σε 2-1.

Καλός ρυθμός στο πρώτο μέρος…

Είναι γεγονός ότι ο Παναρκαδικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κεφάτος και με διάθεση των παικτών να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου γκολ. Η πρωτοβουλία άνηκε στον Παναρκαδικό στα πρώτα λεπτά και με τη συνεργασία των παικτών των «πρασίνων» στο 12’ να επιτρέπει στον Κυριακόπουλου Ι. να ανοίξει το σκορ. Στο 17’ το ευθύβολο σουτ του Σαλαπάτα δεν βρήκε στόχο, αλλά σε αντεπίθεση το ιδανικό πλασέ του επιθετικού του Παναρκαδικού κατέληξε στην εστία του Διαμαντόπουλου για το 2-0, εν μέσω ζεστών χειροκροτημάτων στον σκόρερ.

Στη συνέχεια η ομάδα της Αχαϊκής ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να απειλήσει την εστία του Παναρκαδικού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες πολύ καλές στιγμές όπως στο 30’ και στο 33’, αλλά και με αρκετά στημένα, με τον Μανέλη να είναι εξαιρετικός και να σώζει την εστία του! Κάπως έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Προσπάθεια αντίδρασης Αχαϊκής, αλλά… Μανέλης…

Ο ρυθμός στην επανάληψη έπεσε κάπως χωρίς όμως να χαθεί εντελώς το αγωνιστικό ενδιαφέρον αφού οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κάνουν φάσεις και να σημειώσουν γκολ. Το γκολ στο 56’ με τον Αποσκίτη αναζωπύρωσε κάπως το ματς με τους «φιλοξενούμενους» να προσπαθούν να σκοράρουν αναζητώντας κάτι περισσότερο στην αναμέτρηση/. Ηπίεση μάλιστα αυξήθηκε στο φινάλε του ματς με την Αχαϊκή ομάδα να χάνει σημαντικές ευκαιρίες αλλά ο Μανέλης όπως και στο πρώτο ημίχρονο να δηλώνει «παρών» και να σώζει την εστία του, διατηρώντας το προβάδισμα και τη νίκη!

ΓΗΠΕΔΟ:Παναρκαδικού.

ΚΑΙΡΟΣ:Αίθριος.

ΘΕΑΤΕΣ:300-350.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ:Μανέλης, Ειρ. Πετρόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Μπεντεβής (88' Γ. Λαγός), Μπίσσιας (57’ Αρδάμης), Σταθουλόπουλος, Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Γ. Κυριακόπουλος (69’ Ευγ. Πετρόπουλος).

ΑΧΑΪΚΗ:Διαμαντόπουλος, Ρέλλας, Νιάρος, Πετρόπουλος, Διακάτος, Τραχάνης (54’ Σουράνης), Καζαντζής, Γεωργίου, Πρίφτι (63’ Δημητρακόπουλος), Αποσκίτης, Μητρόπουλος (69’ Αγγελόπουλος).

www.contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...