Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον του Παναρκαδικού - Τι αποφασίστηκε για την ομάδα!

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον του Παναρκαδικού - Τι αποφασίστηκε για την ομάδα!
Ίσως η πιο κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του Παναρκαδικού ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Δευτέρας (4/8/2014) στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, με πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Το www.kalimera-arkadia.gr παρακολούθησε, λεπτό προς λεπτό, τη συνάντηση και σάς μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον δημοσιογράφο Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο ο οποίος είπε ότι ο Παναρκαδικός περνά ίσως τη πιο δύσκολη φάση στην ιστορία του και είναι ένα βήμα πριν τον γκρεμό.
Δίπλα του ήταν οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού που έχουν πάρει την τύχη της ομάδας στα χέρια τους και ψάχνουν εναγωνίως λύση για παίξει η ομάδα στη Γ΄Εθνική.

Παρών στη σύσκεψη θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, παλιές δόξες του Παναρκαδικού και απλοί φίλαθλοι. Μέσα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ήταν λιγότερα από 100 άτομα.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι ποδοσφαιριστές Πετρόπουλος και Δήμος που είπαν ότι ο Παναρκαδικός αυτή τη στιγμή είναι οι ποδοσφαιριστές του και για το λόγο αυτό πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί η ομάδα. Είπε ότι ο χρόνος είναι τρομακτικά εναντίον της ομάδας, αφού όλες οι άλλες ομάδες έχουν ξεκινήσει προετοιμασία. "Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν" τόνισαν.

Όσο για τους τρόπους να βοηθήσει κάποιος, είναι οι εξής: Ταμπέλα για διαφήμιση στο γήπεδο, χορηγίες στη φανέλα, εισιτήρια διαρκείας ( οι τιμές θα είναι 100 και 200 ευρώ, για την ενίσχυση της ομάδας). «Το λιγότερο που θα χρειαστεί η ομάδα για να παίξει η ομάδα είναι 100.000 ευρώ» είπε ο ποδοσφαιριστής Δημοσθένης Δήμος.

Οι Ψυχογιος Νώντας, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Δήμος, Κωστάκης, Καδάς και Μανέλης αποτελούν την επιτροπή που θα τρέξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα θέματα της ομάδας. Δεν υπάρχει διοικητικό συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης Δημήτρης Κωστόγιαννης είπε ότι ντρέπεται να κοιτάξει αυτά τα παιδιά στα μάτια και ότι είναι συγκινητική η προσπάθειά τους. "Λόγοι προσωπικοί και επαγγελματικοί δεν μου επιτρέπουν να είμαι στη νέα διοίκηση αλλά ο Δικηγορικός Σύλλογος μπορεί να βοηθήσει όποια προσπάθεια προκύψει. Θα πρέπει να οριστεί γενική συνέλευση και να γίνουν εκλογές. Αύριο ή μεθαύριο να οριστεί ΓΣ και εκλογές για να προκύψει νέα διοίκηση η λύση του Πρωτοδικείου είναι καταδικασμένη, γιατί τα δικαστήρια είναι κλειστά και μέχρι να παρθεί απόφαση θα φτάσουμε στον Οκτώβριο, μονόδρομος να προκύψει διοίκηση" ανέφερε.

Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν είπε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας. "Οι επιλογές είναι να γίνει μία νέα διοίκηση, να τρέξει να έχει κάποια χρήματα, να βοηθήσουν κάποιοι Αρκάδες επιχειρηματίες".

Ο παλιός Πρόεδρος του Παναρκαδικού και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Ταλούμης είπε ότι ο Παναρκαδικός έχει έρθει πολλές φορές σε αυτό το σημείο και ότι πρέπει όλοι από το υστέρημά μας να δώσουμε ότι μπορούμε και με τη βοήθεια των παιδιών που πρέπει να κάνουν υπομονή, μπορεί να κρατηθεί η ομάδα.

«Υπάρχουν κάποια αισιόδοξα μηνύματα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν προσεγγίσει τα παιδιά και θεωρητικά υπάρχει μία οικονομική βάση για την ομάδα» είπε κάποια στιγμή ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

«Αυτή η βάση να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται» είπε Γιώργος Τζήλος.

«Το μόνο υγιές μοντέλο είναι να πληρώσουμε πολλοί από λίγα για να επιβιώσει η ομάδα» τόνισε ο Δημήτρης Κωστογιάννης.

«Να συσταθεί μία επιτροπή που θα βγει στην πόλη και να μαζέψει 20ευρα και όποιος πληρώνει να έχει λόγο στη γενική συνέλευση. Το 20ευρω μπορεί να δώσει κάποιος πιο εύκολα από το 200ευρω» είπε ο Γιάννης Αποστολόπουλος.

DSC 4328

Την Τετάρτη (6/8/2014) στις 8.00 το βράδυ θα γίνει η γενική συνέλευση στο Πνευματικό Κέντρο με τη δέσμευση ότι οι παρόντες θα φέρουν μαζί τους από άλλο ένα άτομο. Στόχος είναι να συγκροτηθεί η νέα διοίκηση.

Στο τέλος μίλησε ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής ο οποίος είπε: «Όπως ξέρετε το γήπεδο ανήκει στο Δήμο. Έχει κάποια έξοδα κι αυτά θα αναλάβει ο δήμος. Είναι θέμα δημοτικού συμβουλίου σε ποιο ύψος θα είναι η οικονομική βοήθεια του δήμου προς το Παναρκαδικό. Η εισήγηση μου θα είναι να είναι υψηλότερη από κάθε άλλη χρονιά. Προσωπικά εγώ θα προτιμούσα 100 άτομα από 1000 ευρώ ή 200 άτομα από 500 ευρώ. Γιατί έτσι θα ψάχνουμε πάλι για χρήματα. Προτείνω 20 άτομα να φέρουν από 5 άτομα και να δώσει ο καθένας από 500 ευρώ σε δόσεις. Εγώ δεν έχω αντίρρηση ως φυσικό πρόσωπο 1000 ευρώ να τα βάλω.»

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους παρευρισκόμενους να δηλώνουν το "παρών" τους εγγράφως και να ανανεώνουν το ραντεβού για την Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση. Ήταν ένα πρώτο βήμα για να βρεθεί μία λύση για τον Παναρκαδικό. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία που θα φανεί όμως στην πράξη όταν προκύψει η νέα διοίκηση.

4 σχόλια

  • Δήμαρχος με @@@@@@@ (και όχι το αντίθετο)
    Δήμαρχος με @@@@@@@ (και όχι το αντίθετο) Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Γιώργος Τρίτη, 05 Αύγουστος 2014 02:40
    Πρόσεξε να μην τον πάρει το βάρος μπροστά και πέσει...Γελοίε...

  • Γιώργος
    Γιώργος Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 02:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧ@@@Α ΚΑΙ ΠΑΕΙ
    ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ!!!!

  • ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
    ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΑΡΕΣ ????
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ???
    ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ
    ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  • DONKEY
    DONKEY Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παυλής έχει μούτρα και πηγαίνει σε συγκέντρωση που προκάλεσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...