Menu
RSS
Πέμπτη, 23/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κοπή πίτας στις φυλακές της Τρίπολης (εικόνες)

Η κοπή πίτας στις φυλακές της Τρίπολης (εικόνες)

Ευχές για καλή χρονιά, με υγεία, χαρά και προκοπή αντάλλαξαν οι εργαζόμενοι του Κ.Κ. Τρίπολης με τον Διευθυντή του Καταστήματος κ. Τσουρέκη Αντώνιο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2021 στο προαύλιο χώρο της υπηρεσίας.

            Ο Διευθυντής ευχήθηκε χρόνια πολλά, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία αλλά και η κοινωνία γενικά, λόγω της πανδημίας και τόνισε ότι η εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού (covid-19) και η άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των συναδέλφων του Καταστήματος αποτελούν προτεραιότητα της Υπηρεσίας.

            Στη φυλακή τελέσθηκε Αγιασμός για τη νέα χρονιά προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Ιουστίνου Τσαγγούρη ο οποίος ευλόγησε επίσης και την κοπή της πίτας. Επιπροσθέτως στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρίπολης κ. Μανιάτης Ευάγγελος, οι προϊστάμενοι των τμημάτων, ο ιατρός και ελάχιστοι εργαζόμενοι του Καταστήματος λόγω των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας.

            Την κοπή της Πίτας ακολούθησε κλήρωση δώρων με την ευγενική χορηγία του τοπικού εμπορίου της Τρίπολης.

            Τα μέλη του Συμβουλίου Κ.Κ. Τρίπολης και ο Διευθυντής, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά όλων των χορηγών δώρων και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης, θεωρούν υποχρέωσή τους να τους ευχαριστήσουν θερμά και εγγράφως.

            Κατά την εκδήλωση, πέραν των προφορικών δημόσιων ευχαριστιών προς όλους όσους μας προσέφεραν ευχαρίστως τα δώρα τους, θεωρούμε αυτονόητο, ότι όλοι μας με κάθε τρόπο πρέπει να υποστηρίζουμε τους επαγγελματίες και τα καταστήματα του Δήμου μας, διότι έτσι συμβάλλουμε κι εμείς στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

            Με την ελπίδα ότι και στο μέλλον θα τύχουμε της ίδιας υποστήριξης, σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΩΡΩΝ


  1. Εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.
    2. ΑΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
  2. Οινοποιείο ΤΡΟΥΠΗ
  3. Οινοποιείο ΤΣΕΛΕΠΟΥ
  4. Κωσμηματοπωλείο ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ
  5. Ζαχαροπλαστείο ΧΑΡΑ
  6. Ζαχαροπλαστείο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
  7. Ζαχαροπλαστείο ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ

Τέλος, θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε και τον συνάδελφο Εξ. Φρουρό κ. Σμυρνιώτη Παναγιώτη για την ουσιαστική εκπροσώπηση του Καταστήματος στη προσπάθεια   της συλλογής των δώρων.

 

Ο  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

 ΑΝΤΩΝΙΟΣ  Γ.  ΤΣΟΥΡΕΚΗΣ

fylakes2

fylakes

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...