Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ιδού το μέγα ερώτημα της ντροπής και του άκρατου επαρχιωτισμού «απ’ τους μεγάλους κριτές» αυτής της πόλης

Ιδού το μέγα ερώτημα της ντροπής και του άκρατου επαρχιωτισμού «απ’ τους μεγάλους κριτές» αυτής της πόλης
Με αφορμή τον θάνατο του Δημήτη Ταλαγάνη, αλλά και τα όσα ακούγονται και λέγονται το τελευταίο διάστημα στην πόλη, σχετικά με το ποιος κόλλησε ποιον με κορωνοϊό, η σελίδα της Αίθουσας Τέχνης Κούρος, ανάρτησε ένα κείμενο μιλώντας για ερώτημα της ντροπής και άκρατο επαρχιωτισμό στην πόλη.

Ο Δημήτρης Ταλαγάνης σύνδεσε το ονομά του με την Αίθουσα Τέχνης Κούρος όπου εκεί επιμελήθηκε πάρα πολλές εκθέσεις και εκδηλώσεις πολιτισμού και τέχνης.

Ειδικότερα, το κείμενο που γράφτηκε αναφέρει: "Ποιος κόλλησε κορωνοϊό ποιόν; Ιδού το μέγα ερώτημα της ντροπής και του άκρατου επαρχιωτισμού «απ’ τους μεγάλους κριτές» αυτής της πόλης. Εκείνο που ξέρω πολύ καλά περισσότερο από σαράντα χρόνια είναι ότι ο Δημήτρης Ταλαγάνης αυτό που έσπειρε και κόλλησε και φύτρωσε στην πόλη μας είναι ανθρωπιά, λόγο, τέχνη, αρχιτεκτονική και πολιτισμό και βέβαια το Αρκαδικό Φως που το μεταλαμπάδευσε με το έργο του σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο σε Ανατολή και Δύση. Αλλά δυστυχώς χρόνια τώρα η πόλη χτυπημένη και σταυρωμένη από λίγα βαλτά και ανθρώπινα κοινωνικά ρετάλια που τη θέλουν σε κώμα, δύστυχη και μοναχή, της φοράνε και πέπλο σκοτεινό για να φαντάζει αληθινή.

Όλοι έχουν πάρει απόφαση να αφανίσουν τη γνώση και τον πολιτισμό. Δεν την αφήνουν να παράγει την ιστορία της και την πολιτιστική κληρονομιά της. Όσο για κάποιους πολιτικούς της, αυτοί είναι δοσμένοι ψυχή τε και σώματι στους εργολάβους της αντιπαροχής.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΕ"

kouros talaganis

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ωφελούν κανέναν οι αντεγκλήσεις και τέτοιες εκφράσεις , όλοι ειμαστε σοκαρισμένοι με το θανατο του Δημήτρη ! Ούτε ο ίδιος θα επιθυμούσε κανενός είδους αφορισμούς και σχολιασμούς. Αυτή την ώρα ας ενώσει ο θάνατος του όλους τους Αρκάδες, όλους τους Τριπολιτσιώτες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...