Menu
RSS
Πέμπτη, 23/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ελεύθερος ο 25χρονος για το κυνηγετικό δυστύχημα στη Γορτυνία – Τι δηλώνει ο συνήγορός του Θ. Καρνέζης στο «Καλημέρα Αρκαδία»

Ελεύθερος ο 25χρονος για το κυνηγετικό δυστύχημα στη Γορτυνία – Τι δηλώνει ο συνήγορός του Θ. Καρνέζης στο «Καλημέρα Αρκαδία»

Άλλο ένα κυνήγι αγριόχοιρου είχε τραγική κατάληξη για έναν κυνηγό, αυτή τη φορά στην περιοχή Αράχοβα Γορτυνίας, το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου, 2 Νοεμβρίου. Αμέσως μετά το περιστατικό ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δημητσάνας και του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του από το Δικαστήριο.

Το kalimera-arkadia.grήρθε σε επαφή με το δικηγόρο του κατηγορούμενου, Θάνο Καρνέζη, ο οποίος μας έκανε την εξής δήλωση:

«Επειδή η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προδικασίας που είναι μυστική, δε μου επιτρέπεται επί της παρούσης, σεβόμενος το έργο των Ανακριτικών Αρχών, να κάνω κάποιο σχόλιο για την ουσία του περιστατικού. Θα ήθελα, πάντως, να εκφράσω και να μεταφέρω τη συντριβή και την ψυχική καταρράκωση του εντολέα μου για το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός, εξαιτίας του οποίου χάθηκε αδόκητα ένας συνάνθρωπός μας. Έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, έχω την πεποίθηση ότι η αλήθεια θα αποδειχτεί εν καιρώ.» 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...