Menu
RSS
Τετάρτη, 22/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ≪πολυτάλαντη≫ 22χρονη από την Τρίπολη που ξεσηκώνει το κοινό με το κλαρίνο της!

Η ≪πολυτάλαντη≫ 22χρονη από την Τρίπολη που ξεσηκώνει το κοινό με το κλαρίνο της!

Είναι μόλις 22 χρονών και ήδη έχει κάνει μεγάλη αίσθηση σε όλη την Ελλάδα, αφού δεν είναι δα και τόσο συνηθισμένο μία νέα κοπέλα ναbπαίζει κλαρίνο και να ξεσηκώνει τον κόσμο!

Η Μάγδα Κούμπουλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, τελείωσε το μουσικό σχολείο και άρχισε να ασχολείται με το κλαρίνο σε ηλικία των ... 9 ετών!

Στα 15 της ξεκίνησε επαγγελματική καριέρα, ενθουσιάζοντας το κοινό!

Το «Καλημέρα Αρκαδία» τη συνάντησε, μίλησε μαζί της και την παρουσιάζει!

Η οικογένεια: Στήριγμα της, όλα αυτά τα χρόνια, οι γονείς της, οι οποίοι είναι μουσικοί. Τα πρώτα μαθήματα με κλαρίνο - πήρε σε μικρή ηλικία - από τον παππού της.

ιδιαίτερα συνέλαβε ο παππούς μου ο οποίος έπαιζε κλαρίνο, οι γονείς μου αλλά και οι φίλοι μου. Μου άρεσε και το συνέχισα.. πιστεύοντας ότι το κάθε μουσικό όργανο έχει την δικιά του τεχνική και τον βαθμό δυσκολίας.. ασχολήθηκα, έμαθα, έκανα μελέτες και καθιερώθηκα πλέον από τα 15 μου ως μουσικός≫ λέει η ίδια!

Το τραγούδι: ≪Η αφορμή ήταν όταν είχα πάει σε ένα μαγαζί ενός συναδέλφου μουσικού εδώ στην Τρίπολη και έτυχε να ανέβω να τραγουδήσω δυο τραγούδια και την επόμενη μέρα - παρ’όλο επιφυλακτική στην αρχή - το δοκίμασα.. ποιο πολύ τραγουδάω λαϊκά, ρεμπέτικα και έντεχνα - διότι τραγουδίστρια δεν είμαι – άλλα το προσπάθησα και αυτό με τις ενθαρρύνσεις των φίλων μου και της οικογενείας μου. Πιστεύω ότι τα κατάφερα και εκεί.≫

Η τηλεοπτική εμφάνιση: Στα 16 της έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο ALTER και όλη η Ελλάδα έμεινε άφωνη, τόσο για την ερμηνεία της με το

κλαρίνο ως νεαρή κοπέλα.

Μάλιστα μετά από αυτή την προβολή στο youtube, είχε 1,5 εκατομμύρια και πλέον ≪χτυπήματα≫ - πρωτόγνωρο - για ένα νέο κορίτσι και μουσικό. Η ίδια λέει ≪Σίγουρα όποιος έχει τόσα πολλά χτυπήματα είναι πάρα πολύ σημαντικό για την δουλειά του. Παρ’όλα αυτά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κοιτώ κάθε τόσο και λίγο πόσες προβολές θα έχω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κρατώ τον κόσμο σε κέφι και να τους ζεστάνω τις καρδιές με τα μουσικά μου ακούσματα.

Και ειλικρινά αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ.≫

Το φλερτ: ≪Μερικές φορές κάτι έχω ακούσει και εγώ.. αλλά προσπαθώ να μην δίνω και ιδιαίτερη σημασία. Εκείνη τη στιγμή προσπαθώ να δουλέψω και να περάσω καλά. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο .≫

1 σχόλιο

  • ΜΠΑΜΠΗΣ
    ΜΠΑΜΠΗΣ Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ,,,,,, ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ,,,,,, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...