Menu
RSS
Πέμπτη, 23/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

150 οικογένειες ζουν με τρόφιμα που τους δίνει η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας! (vd)

150 οικογένειες ζουν με τρόφιμα που τους δίνει η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας! (vd)

Η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας για ακόμη μια χρονιά πρόκειται να συλλέξει τρόφιμα, ώστε να ενισχυθεί "το καλάθι του φτωχού αδερφού".

Έτσι λοιπόν στις 15 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι καλεί όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν με τρόφιμα την προσπάθεια αυτή, ώστε να μην μείνει κανένας αβοήθητος τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Στην Τρίπολη μόνο η εκκλησία ενισχύει με τρόφιμα 150 οικογένειες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο π. Ιωάννης Σουρλίγγας, ενώ ανάλογες δράσεις λαμβάνουν χώρα και στην Κυνουρία.

Το θετικό όπως είπε είναι ότι ο κόσμος αφουγκράζεται τη δύσκολη κατάσταση που έχουν περιέλθει πολλοί συμπολίτες μας τα τελευταία δύο χρόνια και βοηθούν προς την κατεύθυνση που έχει "δείξει" η εκκλησιά.

Ακόμα μια δράση που θα γίνει στις 15 Δεκέμβρη είναι χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τα παιδιά του κατηχητικού και εορταγορά στην πλατεία Αλεξαρτησίας, στο πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης.

Μέσα από αυτή τη δράση σκοπός είναι να μάθουν τα παιδιά να προσφέρουν, πρόσθεσε ο π. Ι. Σουρλίγγας.

Για τις καταστάσεις των απόρων που πρόκειται να ζητήσει η Ιερά Σύνοδος από τις μητροπόλεις, για να διασφαλιστεί η ηλεκτροδότηση τους, δήλωσε ότι δεν έχουν ακόμη μια ξεκάθαρη εικόνα για το πως και πότε θα γίνει αυτό, μόνο ό,τι παρακολουθούν από τα ΜΜΕ, αλλά μόλις τους ζητηθεί κάτι τέτοιο είναι έτοιμοι να το κάνουν, χωρίς να ψάξουν να βρουν τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας, μιας και ήδη τους γνωρίζουν και τους βοηθούν.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...