Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διευθύνων Σύμβουλος στην "Αναπτυξιακή Αρκαδίας ΑΕ" ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος στην "Αναπτυξιακή Αρκαδίας ΑΕ" ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος

Ομόφωνα εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Αναπτυξιακή Αρκαδίας ΑΕ ΑΟΤΑ με τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο να αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος.

Η απόφαση προβλέπει ότι ορίζει ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Σκαντζό Εμμαννουήλ του Κωνσταντίνου, Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Βαλασόπουλο Παναγιώτη του Γεωργίου, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ.Κανελόπουλο Αλέξανδρο του Παρασκευά και εκτελεστικό μέλος τον κ. Μπούρα Παναγιώτη του Γεωργίου.

 

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Βαλασόπουλο Παναγιώτη του Γεωργίου αποφασίστηκε ομόφωνα, και παρέχει την εξουσία, όπως με μόνη την υπογραφή του δεσμεύει την εταιρεία για κάθε συναλλαγή με κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, με κάθε τράπεζα και αρχή είτε στην ημεδαπή είτε στην αλλοδαπή. Του παρέχεται επίσης παμψηφεί δικαίωμα Υπογραφής και η εταιρεία θα δεσμεύεται με μόνη την υπογραφή του υπό την εταιρική επωνυμία.
Μεταξύ δε των δικαιωμάτων, τα οποία παρέχονται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, περιλαμβάνεται και το δικαίωμα να ενεργεί τις ακόλουθες πράξεις:
 Να παρέχει με πληρεξούσιο προς τρίτα πρόσωπα έχοντα σχέση με την εταιρεία, εντολές πληρεξουσιότητας για θέματα αρμοδιότητάς του. Να αποφασίζει την ανάθεση έργων, εργασιών και μελετών και υπογράφει συμβάσεις με μόνιμους ή εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας για αναθέσεις έργων, εργασιών ή μελετών. Να διευθύνει τις εργασίες της Εταιρείας και ορίζει Επιβλέποντες Έργων και Επιτροπές Παραλαβής Έργων και διενέργειας διαγωνισμών. Να ανοίγει τραπεζικούς λογαριασμούς, αναλαμβάνει χρήματα, χρηματόγραφα, μερισματοαποδείξεις, να εισπράττει χρήματα, να εκδίδει, αποδέχεται και οπισθογραφεί συναλλαγματικές και γραμμάτια, εκδίδει, αποδέχεται και οπισθογραφεί επιταγές, παραλαμβάνει επιταγές, παραλαμβάνει φορτωτικές, συμβάλλεται με τις τράπεζες για την έκδοση εγγυητικών επιστολών, δίνει εντολές πληρωμής για λογαριασμό της Εταιρείας και συνομολογεί δάνεια και συμβάσεις επιταγών και πιστώσεις σε ανοικτό λογαριασμό και κάνει χρήση αυτών, να διευθύνει τις εργασίες της Εταιρείας και να αποφασίζει για την εκτός έδρας απασχόλησης και αποζημίωση οδοιπορικών και λοιπών εξόδων, των υπαλλήλων, συνεργατών και μελών του διοικητικού συμβουλίου για την εκτέλεση υπηρεσίας, να αποφασίζει για την αποστολή
υπαλλήλων, εκπροσώπων ή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για εκτέλεση υπηρεσίας στο εξωτερικό, να προβαίνει στην έγκριση δαπάνης που απαιτείται και γενικά να ενεργεί κάθε πράξη διαχείρισης, της ανωτέρω απαριθμήσεως ούσης ενδεικτικής και όχι περιοριστικής.

 

Κείενο - www.kalimera-arkadia.gr 

3 σχόλια

  • Σκουμπούρη Γιάννα του Παναγιώτη
    Σκουμπούρη Γιάννα του Παναγιώτη Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 08:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πατριώτη Παναγιώτη Βαλασόπουλε,. Πολλά πολλά Συγχαρητήρια. Είσαι Άξιος για όποια θέση και να σου ανατεθεί. Αγαπάς την Αρκαδία και γενικά την Πελοποννήσο. Ο περιφερειάρχης μας Δημήτρης Πτωχός θα είναι υπερήφανος για την επιλογή του. Στο πρόσωπο σου. Καλή
    Καλή αρχή και καλή επιτυχία

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρεστός όπως αποδείχτηκε δεν είναι στο κόμμα, ούτε στο σύστημα, αλλά στην κοινωνία. Άλλωστε εάν δεν γνωρίζεις, μπορείς να ψάξεις και να δεις τι έχει κάνει έως σήμερα. Καλή επιτυχία Παναγιώτη!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν είσαι άριστος στο κόμμα της αριστείας ποτέ δεν χάνεσαι

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...