Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με τον Παντελή Καψή συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β. Γιαννακούρας

Με τον Παντελή Καψή συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β. Γιαννακούρας
Τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα επισκέφτηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ελιάς- Δημοκρατική Παράταξη» και πρώην υπουργός αρμόδιος για θέματα της ΕΡΤ Παντελής Καψής, την Κυριακή 4 Μαΐου. Η επίσκεψη του κ. Καψή, έγινε στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στην Αρκαδία εν όψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.
Ο κ. Γιαννακούρας ενημέρωσε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή για διάφορα θέματα και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και του δώρισε ένα λεύκωμα αφιερωμένο στους μύθους και στις παραδόσεις της Αρκαδίας. Έναν τόπο που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακούρας αξίζει να υπηρετείς, αφού κάθε γωνιά του έχει κάτι να σου πει και οι άνθρωποί του είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι και ανήσυχα πνεύματα.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η συζήτηση κράτησε αρκετή ώρα ενώ ο κ. Γιαννακούρας ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της «Ελιάς», ενώ ιδιαίτερα θερμές ήταν και οι ευχές του κ. Καψή για τον εκ νέου υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας με την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη.
Να σημειώσουμε, τέλος πως ο κ. Καψής είναι ένας ακόμα υποψήφιος ευρωβουλευτής που πραγματοποιεί επίσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Αρκαδίας και έχει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β. Γιαννακούρα, του οποίου το γραφείο είναι πάντα ανοιχτό σε κάθε θεσμικό και μη,  εκπρόσωπο κομμάτων, συλλόγων, φορέων, επαγγελματιών και πολύ περισσότερο στους πολίτες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...