Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη ήρθε ο (Αρκαδικής καταγωγής) υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ελιάς» Τ. Αναστασόπουλος

Στην Τρίπολη ήρθε ο (Αρκαδικής καταγωγής) υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ελιάς» Τ. Αναστασόπουλος
O Τάκης Αναστασόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, τ. Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επισκέφθηκε την Τρίπολη και συναντήθηκε με παράγοντες και εκπροσώπους φορέων του νομού Αρκαδίας.
Σε δήλωσή του τόνισε: “Κάθε φορά που επισκέπτομαι την Τρίπολη και την περιοχή, Αρκάς και εγώ εκ μητρός, απο τους Δημητρακόπουλους της ηρωικής Αλωνίσταινας, νιώθω υπερηφάνεια και χαρά. Παίρνω δύναμη απο τους ανθρώπους που μένουν εδώ διατηρώντας τις ιστορικές παρακαταθήκες της πατρίδας.
Και δουλεύουν για να κρατηθούν στο σήμερα και να φτιάξουν ένα καλύτερο αύριο. Τώρα που η χώρα βγαίνει όρθια απο τη λαίλαπα της κρίσης μπορούμε να ξανακοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Νέες προοπτικές ανοίγονται για την γεωργία.
Η ενίσχυση της επιστροφής των νέων στην πρωτογενή παραγωγή μέσα απο δυναμικές καλλιέργειες θα αυξήσει σημαντικά το αγροτικό εισόδημα. Και όσον αφορά τον τριτογενή τομέα το άνοιγμα στο απέραντο μπλέ του Αιγαίου στο ανατολικό μέτωπο του νομού προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για τουριστική ανάπτυξη.
Οι Αρκάδες έδειξαν όλη αυτή την περίοδο υπομονή που αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Με την επιμονή που τους διακρίνει θα βάλουν προοδευτικό πρόσημο στη σταθεροποίηση της οικονομίας. Αυτή την καλύτερη Ελλάδα που έρχεται τη θέλουμε μέσα σε μια καλύτερη Ευρώπη. Στηρίζοντας την Ελιά- Δημοκρατική παράταξη και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα στις ευρωεκλογές οι πολίτες έχουν τη δύναμη να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.”

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...