Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για τη «Θερμοκοιτίδα Καινοτομίας» μίλησε από την Τρίπολη η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά (vd)

Για τη «Θερμοκοιτίδα Καινοτομίας» μίλησε από την Τρίπολη η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά (vd)
Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Επωάζοντας την Καινοτομία: Αρκαδία, Ελλάδα, Ευρώπη» πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, με αφορμή την επίσκεψη της ευρωβουλευτού Μαριλένας Κοππά, από την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και υποψήφιας με τη ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία.
Η εκδήλωση έγινε στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας.
Νέοι επιχειρηματίες, από τη θερμοκοιτίδα απασχόλησης που έχει ξεκινήσει στην Αρκαδία, παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς της περιφέρειας και ο πρόεδρος της ΟΕΒΑ Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος μίλησαν για την προσπάθεια που κάνουν στην περιοχή μας να στηριχτεί η επιχειρηματικότητα.
Με τη σειρά της η Μαριλένα Κοππά, εστίασε στην πολιτική και προγραμματική διάσταση του οράματος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και βιοτεχνών Αρκαδίας και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για ίδρυση της «Θερμοκοιτίδα Καινοτομίας».
Μεταξύ άλλων είπε "ζούμε σε μια χώρα που οι τράπεζες λειτουργούν κάτω από έναν ασφυκτικό κλοιό, λύσεις υπάρχουν απλώς στην Ελλάδα κανείς δεν έχει κάτσει να δει τι μπορεί να εφαρμοστεί τελικά, πρέπει να ξεφύγουμε από κάποιες παιδικές ασθένειες που είχε η αριστερά στο παρελθόν, οι αγρότες θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν κάτω από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, ο τουρισμός είναι το μεγάλο μας όπλο, θα πρέπει να προωθήσουμε τα τοπικά μας προϊόντα κάτω από συνεργασίες (πχ ξενοδόχοι - εστιάτορες).
Το νέο και προοδευτικό δεν είναι να παίρνεις ένα σακίδιο στην πλάτη και να γυρίζεις την Ελλάδα, αλλά αυτό που κάνουμε εμείς σήμερα".
Να σημειωθεί ότι παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Δημήτρης Μπερτζελέτος με τη Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία.
Β.Π.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...