Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Σοσιαλιστικό Κόμμα ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης από το Βούτσι Γορτυνίας!

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Σοσιαλιστικό Κόμμα ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης από το Βούτσι Γορτυνίας!
Ο γνωστός και καταξιωμένος δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης, με σημαντική πορεία στο χώρο της μάχιμης ενημέρωσης, είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Στέφανου Τζουμάκα.
Ο Γιάννης Κανελλάκης είναι από το Βούτσι της Γορτυνίας και αποδέχτηκε την πρόταση του Τζουμάκα να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές.
Σε μήνυμά του αναφέρει: «Για δεκαετίες αγωνίζομαι ανιδιοτελώς. Για τα δικαιώματα των πολιτών, την ανεργία, τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα, την οικονομική εξαθλίωση του ελληνικού λαού, τις αδικίες σε βάρος αδύναμων συνανθρώπων μας, την εγκατάλειψη της επαρχίας, την υγεία, τα ξεχασμένα ακριτικά νησιά, τον ξεχασμένο έλληνα πολίτη, όπου και να ζει στην Ελλάδα, για την αναβάθμιση της ζωής μας, για την ανάπτυξη, για την ταλαιπωρία του σε νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους κρατικούς αλλά και ιδιωτικούς τομείς, για πολύτεκνες οικογένειες, για φτωχούς, για αστέγους, για μετανάστες και για πολλά άλλα προβλήματα στην ζωή και την κοινωνία μας.
Με λίγα λόγια, αυτός είμαι φίλες και φίλοι. Όταν έρθει η ώρα της κάλπης εσείς θα αποφασίσετε τι επιλογές θα κάνετε και ποιους υποψήφιους θα προτιμήσετε για την Βουλή της Ευρώπης. 
Σας κάνω γνωστό ότι είτε ως δημοσιογράφος είτε ως ευρωβουλευτής, αν εκλεγώ, η πορεία μου θα είναι ίδια. Πάντα στα χαρακώματα των αγώνων και πάντα στην πρώτη γραμμή! Καλή δύναμη σε όλους και εύχομαι να νικήσει η Δημοκρατία και ο Σοσιαλισμός, για Δικαιοσύνη, Αξιοκρατία, Ανθρωπιά, Εργασία, Ασφάλεια, Ειρήνη, Ευημερία, Παιδεία, Υγεία, Αξιοπρέπεια, Ήθος, καλύτερη ζωή, δίκαιη κατανομή του δημόσιου χρήματος, ανθρώπινες συντάξεις, αξιοπρεπείς μισθούς, χωρίς φτώχεια και ανεργία και διαρκείς αγώνες για επιστροφή των κλεμμένων χρημάτων του ελληνικού λαού από τα δημόσια ταμεία».

viografiko-kanel

1 σχόλιο

  • ντουντουλας
    ντουντουλας Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Και επειδη ηταν δημοσιογραφος του ΜΕΓΚΑ και του ΣΚΑΙ τι παει να πει; Κατευθυνομενοι κοντυλοοφοροι του συστηματος ΣΙΜΗΤΗ ΓΑΠ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!
    Τι δουλεια εχει με το ευροκοινοβουλιο που ζηταει την ψηφο των αρκαδων και ιδιαιτερα των γορτυνιων;
    Απλουστατα θελει να κοψει ψηφους απο τον πρωτο σε δραστηριοτητα Λαγκαδινο Ευρωβουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ κ Νικο Χουντη. .Αλλα οι γορτυνιοι δεν μασανε ουτε παρασυροντε κ.Κανελλακη,οποτε λαθος σου μεγαλο! Η γορτυνια αλλα και ολη η αρκαδια εχει δικο της ευρωβουλευτη και ειναι περηφανη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...