Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ένας στους δύο δεν μπορεί να πληρώσει τον ΟΑΕΕ στην Αρκαδία» (vd)

«Ένας στους δύο δεν μπορεί να πληρώσει τον ΟΑΕΕ στην Αρκαδία» (vd)
"Μόνο εξαγγελίες ήταν τα όσα ακούσαμε προεκλογικά ότι θα έχουν οι οφειλέτες του ΟΑΕΕ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάτι χειροπιαστό", δηλώνει ο Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος.
Αυτό που ισχύει είναι ότι μόνο όσοι δεν χρωστούν εισφορές ή έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους και τηρούν τη ρύθμιση (δηλαδή καταβάλλουν τις δόσεις) μπορούν να “καλύπτονται” από τον ΟΑΕΕ για παροχές υγείας.
"Τα πράγματα εξελίσσονται στη χειρότερη εκδοχή τους, μιλάνε για μείωση συντάξεων, όταν ο μέσος όρος των ανθρώπων αυτών είναι στα 550 ευρώ", συμπληρώνει.
Σήμερα οι μισοί οφείλουν εισφορές τουλάχιστον μιας διετίας, 1 στους 2 δεν πληρώνει τις εισφορές του, όχι γιατί τρελάθηκε, αλλά γιατί δεν έχει να πληρώσει, με αποτέλεσμα να κλείνουν τα καταστήματα το ένα μετά το άλλο και οι επαγγελματίες οδηγούνται στον αφανισμό.
Τέλος ο κ. Θεοδωρόπουλος υποστηρίζει ότι οφείλουν να πάρουν διαρθρωτικά μέτρα, θα μπορούσαν να κεφαλαιοποιήσουν τις εισφορές, να πάρουν σύνταξη και αυτοί που οφείλουν και να μειώσουν τις κλάσεις σε πιο μικρές για να μπορέσουν όλοι να δώσουν χρήματα προς το ταμείο.
Β.Π.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...