Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κρατήσεις μέσω ίντερνετ για τις διακοπές - Τι να προσέχετε με τις «κρυφές χρεώσεις»! (vd)

Κρατήσεις μέσω ίντερνετ για τις διακοπές - Τι να προσέχετε με τις «κρυφές χρεώσεις»! (vd)
Τη χρονιά που πέρασε τα Ελληνικά νησιά είχαν την τιμητική τους, καθώς πολλά δημοσιεύματα σε ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα διαφήμιζαν διαρκώς, με αποτέλεσμα οι κρατήσεις να γίνονται από ξένους τουρίστες ακόμα και από το χειμώνα!


Η Πάρος και η Σαντορίνη είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς φέτος, νησιά που προβλέπεται πραγματικά να "βουλιάξουν". Μάλιστα οι τιμές σε αυτά σε γενικές γραμμές αυξήθηκαν...

Τι γίνεται με τους Έλληνες όμως που επίσης θέλουν να κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά; Φαίνεται ότι για ακόμη μια χρονιά θα δυσκολευτούν οικονομικά, μιας και το ενδιαφέρον δεν έχει αυξηθεί σε σχέση με άλλες χρονιές, όπως μας αναφέρει και ο Ηλίας Παπαδόπουλος (Destino Tours). Ενδιαφέρον για εξορμήσεις δεν υπήρξε ούτε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ωστόσο για όσους αποφασίσουν να ταξιδέψουν οπουδήποτε στην Ελλάδα και προτιμήσουν ιστοσελίδες στο internet για να κάνουν κράτηση, είτε για τη διαμονή τους, είτε για τα ταξιδιωτικά εισιτήρια, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όσον αφορά στις κρυφές χρεώσεις. Θα πρέπει να διαβάζουν πολύ καλά τους όρους, ανέφερε ο Ηλίας Παπαδόπουλος.

Το internet έχει βοηθήσει τόσο τους πελάτες όσο και τα τουριστικά γραφεία γιατί με αυτό τον τρόπο ενημερώνονται όλοι. Από πλευράς του πελάτη όμως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε τέτοιου είδους κρατήσεις και θα πρέπει από πριν να γνωρίζει ότι λόγω της απρόσωπης συνδιαλλαγής ίσως να μην έχει τελικά όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεται πριν φύγει ...
Β.Π.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...