Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ελληνικά και ξένα τραγούδια στην καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου (vd)!

Ελληνικά και ξένα τραγούδια στην καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου (vd)!
Γεμάτη ήταν η αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Τρίπολης με γονείς και φίλους των μαθητών του μουσικού σχολείου Τρίπολης, για την καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία του σχολείου.

Εκτός από το μουσικό πρόγραμμα, η εκδήλωσε περιελάμβανε και βράβευση δύο μαθητριών, οι οποίες διέπρεψαν στο διαγωνισμό ποίησης
Ο διευθυντής Βασίλης Μπιστόλας αφού είπε ότι πρόκειται για μια πολύ ωραία δραστηριότητα, ενημέρωσε ότι θα συνεχιστεί αυτός ο διαγωνισμός και θα επεκταθεί και σε άλλες τέχνες, όπως τα εικαστικά.

Το μουσικό πρόγραμμα περιελάμβανε τα εξής:
Από το σύνολο της κιθάρας ακούστηκαν τα τραγούδια "The Godfather Waltz" και "The good, the bad and the ugly". Ακούστηκαν τρεις μινιατούρες από το πιάνο και συγκεκριμένα τα κομμάτι "My heart will go on", "Mary go round of life" και "Tarantella". Από την ευρωπαϊκή χορωδία ακούστηκαν τα τραγούδια "Hallo Django", "Listen to the rain" και "Ποιός είν' τρελός από έρωτα".
Από το σύνολο πνευστών ακούστηκαν τα "la vita e bella" και "Buongiorno Principessa". Από το σύνολο έγχορδων ακούστηκαν παραλλαγές σ' ένα θέμα country, το "Waltz No2" και το "Presto".

Τέλος ακούστηκε παραδοσιακή ελληνική μουσική και συγκεκριμένα τα τραγούδια «Γιάλα», «Ταταυλιανός», «άσπρα μου πουλιά», «ξενιτεμένο μου πουλί», «είδα ένα γέρο που 'κλαιγε», «βοήθα παναγιά μου», «άσπρα μου περιστέρια», «να χαμηλώναν τα βουνά», «κοκκινιά», «θα κλείσω τα μάτια», «αχάριστη», «τα λιμάνια», «αχ! Ελλάδα», «χαροκόπου», «το παράπονο του ξενιτεμένου» και «το τραγούδι της ξενιτιάς».

Β.Π.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...