Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο «Καλημέρα»: Τι λέει για τη ΝΔ, τα μνημόνια και την καταγωγή του από τη Στεμνίτσα! (vd)
Την Πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη, επισκέφθηκε, το Σάββατο 24/10/2015, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης . Παρακολουθήστε την ομιλία του σε βίντεο παρακάτω:
Μητσοτάκης από την Τρίπολη: «Δεν κινδυνεύει η ενότητα της ΝΔ – Να φτιάξουμε τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη» (vd)
Πολλά πρόσωπα, τα οποία δραστηριοποιούνται στο κόμμα της Ν.Δ. αλλά και πολίτες της πόλης που τίμησαν με την παρουσία τον υποψήφιο Πρόεδρο του κόμματος της ΝΔ και παρακολούθησαν την ομιλία του κου Μητσοτάκη.
Πολλά γνωστά «γαλάζια» πρόσωπα στην ομιλία Μητσοτάκη στην Τρίπολη!
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος, άνοιξε την εκδήλωση, εκφράζοντας την περηφάνια του για όλα όσα έχει προσφέρει η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και αμέσως μετάτη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Βλάσης, ο οποίος τόνισε πως «Απ’ όπου πέρασε ο υποψήφιος Πρόεδρος, άφησε το θετικό του στίγμα».
Το kalimera-arkadia.gr παρακολούθησε την ομιλία του κ. Μητσοτάκη ο οποίος στο τέλος της εκδήλωσης, συνομίλησε με την Έλλη Αρτοπούλου.
«Είναι πολύ σημαντικό να βγαίνουν μπροστά οι νέες γενιές ανθρώπων με «Ιστορία» στην πολιτική εξέλιξη της Ελλάδας μας , με φρέσκιες ιδέες και με όραμα για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνιο! Μια εξαιρετική παρουσίαση διεκδίκησης Πρόεδρου υποψηφιότητας για το κόμμα της Ν.Δ. από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος μάς αποκάλυψε πως η Αρκαδία τόσο για εκείνον, όσο και για την οικογένεια του είναι αγαπημένος προορισμός, λόγω της καταγωγής του παππού του, από την πανέμορφη Στεμνίτσα!
Χαίρομαι ακόμα πιο πολύ, όταν ανακαλύπτω όλο και πιο συχνά, δυναμικές προσωπικότητες να έχουν Αρκαδικές ρίζες!»
Έλλη Αρτοπούλου
Τι έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο twitter για την Τρίπολη και τις Αρκαδικές «ρίζες» του!
Παρακολουθήστε όλη την συνομιλία του κου Μητσοτάκη, με την Έλλη Αρτοπούλου, παρακάτω:






