Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόσφυγες θα έρθουν και στην Αρκαδία – Θα μένουν σε διαμερίσματα! (vd)

Πρόσφυγες θα έρθουν και στην Αρκαδία – Θα μένουν σε διαμερίσματα! (vd)
Δεδομένο πρέπει να θερωτείται ότι ένας αριθμός προσφύγων θα φιλοξενηθεί και στην Αρκαδία. Αν θα είναι στην Τρίπολη ή σε άλλο μέρος του νομού, αυτό παραμένει αδιευκρίνιστο Άγνωστος παραμένει και ο αριθμός των προσφύγων που θα έρθουν στην Αρκαδία.
Για το θέμα ρωτήθηκε σήμερα από τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουστόγιαννη και έδωσε απαντήσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο οποίος ήταν στο Άστρος, για τις εκδηλώσεις της Εθνοσυνέλευσης.
Συγκεκριμένα, είπε ο Αντιπεριφερειάρχης: «Ως Πελοπόννησος και ως Αρκαδία, έχουμε υποχρέωση να καλύψουμε κι εμείς ένα μέρος της προσπάθειας που γίνεται από τη χώρα μας, για να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
Συγκεκριμένοι χώροι, δεν έχουν βρεθεί, γίνονται διάφορες συζητήσεις και σκέψεις.
Η πρόταση του Υπουργού είναι να υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι, που θα συγκεντρωθούν αρκετοί μετανάστες μαζί, για να μένουν σε διαμερίσματα και όχι σε αντίσκηνα. Έχουμε σκέψεις για κάποιους χώρους, αλλά δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.»

5 σχόλια

  • ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ
    ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ Δευτέρα, 09 Μαϊος 2016 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

  • Σπύρος
    Σπύρος Σάββατο, 07 Μαϊος 2016 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    η σκατοψυχιά αφήνει πάντα μπόχα

  • αν
    αν Σάββατο, 07 Μαϊος 2016 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμια υποχρεωση δεν εχουμε να συνδραμουμε κανενα λαθροεισβολεα. Θα το διαπιστωσεις κ στην πραξη ποσο συμφωνουμε με τα λεγομενα σου.

  • Αι σιχτίρ πιααα
    Αι σιχτίρ πιααα Σάββατο, 07 Μαϊος 2016 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ρε παιδιά, γιατί όχι, να τους βάλουμε σε διαμερίσματα στην Τρίπολη, τόσα ανοίκιαστα έχουμε! Με αυτή την κυβέρνηση που έχουμε και με αυτά τα κοράκια για τοπική αυτοδιοίκηση δε μας βλέπω καθόλου καλά!

  • Ευάγγελος
    Ευάγγελος Σάββατο, 07 Μαϊος 2016 10:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Nα τους πάρουν στα δικά τους σπίτια. Να μην τολμήσουν να ξανά κυκλοφορήσουν στην Τρίπολη, έτσι και φέρουν λαθρομετανάστες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...