Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγρότες και Δηλώσεις Ενιαίας Ενίσχυσης: Σωστή ενημέρωση, έγκαιρη πληρωμή! (vd)

Αγρότες και Δηλώσεις Ενιαίας Ενίσχυσης: Σωστή ενημέρωση, έγκαιρη πληρωμή! (vd)
Η εταιρεία «Αγροδύναμη Βόρειας Κυνουρίας» σε συνεργασία με τα καταστήματα «Αγροεφόδια Τρουπής» πραγματοποίησε εκδήλωση ενημέρωσης για τη σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2016 και τις αλλαγές που έχουν επέλθει τη φετινή χρονιά.
Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας γέμισαν σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου, την αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για να ενημερωθούν σωστά και να πληρωθούν έγκαιρα.
Ο φορέας «Αυτοδύναμη Βόρειας Κυνουρίας» είναι πιστοποιημένος φορέας Α’ με υπουργική απόφαση για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ την χρονική περίοδο 2016 – 2020.
Ούτε ένα ευρώ χαμένο για τους παραγωγούς, ούτε μια μέρα καθυστέρηση στις πληρωμές, ούτε ένα ευρώ πρόστιμο για την χωρά είναι η κοινή επιδίωξη του αγροτικού κόσμου και του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
Κατά την διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης δόθηκαν βοηθητικές πληροφορίες για την υποβολή της αίτησης, χρήσιμες για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.
Θα πρέπει οι αγρότες να υποβάλουν την αίτηση τους νωρίς για να προλάβουν τυχόν διορθώσεις, να δηλώσουν την σωστή καλλιέργεια και ποικιλία, να ψηφιοποιήσουν το χωράφι τους στην σωστή θέση, να μην ξεχνούν τους κωδικούς για συνδεδεμένες, γεωλογικά και περιβαλλοντολογικά, να υποβάλουν ενοικιαστήρια, παραχωρητήρια και συμβολαια/Ε9 για κάθε αγροτεμάχιο και τέλος να δηλώσουν το στάβλο τους στην σωστή θέση και όλα τα ζώα της κατοχής τους την ήμερα της δήλωσης.
Την εκδήλωση άνοιξε ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων «Αγροεφόδια Τρουπής», Γιάννης Τρουπής, ενώ κεντρικοί ομιλητές ήταν ο γεωπόνος φυτικής παράγωγης και γεωργικού περιβάλλοντος του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, Τσικτσίρης Αντώνιος και η υπεύθυνη του φορέα «Αγροδύναμη Βόρειας Κυνουρίας», Κούκου Ματίνα.
Τα σημεία που μπορεί να απευθυνθεί κανείς για την αίτηση του είναι τα παρακάτω:
- Άστρος, Αγροδύναμη Βόρειας Κυνουρίας τηλ. 27550 22005
- Λεωνίδιο, Αγροδύναμη Βόρειας Κυνουρίας, τηλ 6988288118
- Χάνια Σκοπής, Τρουπής Α.&Ι. Ο.Ε., τηλ. 6988288148
- Κερασίτσα, Τρουπής Α.&Ι. Ο.Ε., τηλ. 6949563564
Δείτε τις εικόνες και το βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...