Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φέρνουν πάνω από 1000 πρόσφυγες στη ΒΙ.ΠΕ.; Οργή στους επιχειρηματίες (vd)

Φέρνουν πάνω από 1000 πρόσφυγες στη ΒΙ.ΠΕ.; Οργή στους επιχειρηματίες (vd)

Πολύ έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής της Τρίπολης, για το ενδεχόμενο να εγκατασταθούν πρόσφυγες στη ΒΙ.ΠΕ.

Χθες, έγινε έκτακτη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης, στο κτίριο του Επιμελητηρίου.

Οι επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ διαφωνούν με την εγκατάσταση προσφύγων και αναφέρουν ότι το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει μία τέτοια εξέλιξη. Μάλιστα, προσανατολίζονται να προχωρήσουν σε νομικές κινήσεις για να αποτρέψουν την εγκατάσταση προσφύγων στη Βιομηχανική!

Τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν στους επιχειρηματίες της Βιομηχανικής Περιοχής αναφέρουν ότι οι πρόσφυγες που θα έρθουν στην Τρίπολη, θα είναι πάνω από 1000 άτομα!

Αύριο επιστρέφει στην Ελλάδα, ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και θα υπάρξει μία επαφή με τον βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Παπαηλιού, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση αυτή.
Επίσης, ένας φόβος που υπάρχει είναι ότι πρόσφυγες δεν θα πάνε σε άλλους νομούς, αλλά το βάρος θα σηκώσει κυρίως η Αρκαδία.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέλευση του ΣΕΒΙΠΕΤ...

7 σχόλια

  • Κολοκοτρωνης
    Κολοκοτρωνης Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε και ηρθαν !Με την δικη μας ζωη τι θα γινει?Να μην ανφερθω σε εγκληματα και οτι αλλο περιεχει αυτη η κουβεντα,να πω αν υπαρχει μεριμνα για το νερο που θα χαλανε απεριοριστα οπως τι θα γινει με τα απορριματα αυτων των Αθρωπων ,που δεν ειναι και λιγα.Θα μας βαλει δελτιο στο νερο μιας και για εμας τοσα χρονια ειμαστε μονιμα σε λειψυδρια και ξαφνικα βρεθηκε νερο για 1500?Θα πνιγουμε στα σκουπιδια?Απαντηστε σε αυτα Κυριοι.....

  • Βρωμυλος αλληλέγγυος μισθωτός ΜΚΟ
    Βρωμυλος αλληλέγγυος μισθωτός ΜΚΟ Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην αγχώνεστε θα βάλουν πάλι μαζί Αφγανούς με Σύριους και θα σφάζονται μεταξύ τους !οποτε σε κανένα μήνα θα έχουν μείνει καμία εκατοσταρια!

  • Νικολέττα
    Νικολέττα Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    όχι έχουν πάει και στη Μανωλάδα που όταν τελειώσει η περίοδος παραγωγής φράουλας και καρπουζιών τους χρησιμοποιούν για να μαθαίνουν σημάδι, καημένοι όταν έρχονται οι ξένοι και τα ακουμπάνε τότε είναι ευπρόσδεκτοι και κάνουμε και τούμπες,δεν μας αλλοιώνουν την παράδοσή μας , , ο φόβος μας περιορίζεται σε κείνους που έχουν την ανάγκη μας

  • Μαρίνα Πολυχρονοπούλου2860
    Μαρίνα Πολυχρονοπούλου2860 Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Την επόμενη φορά που θα θες να φτιάξεις περιβόλι να πάρεις φαντάρο και όχι ξένο!

  • Συριζαίική Φρίκη
    Συριζαίική Φρίκη Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

    50 φαντάροι έχουν έξοδο και αμέσως γίνεται αισθητη η (ωραια κατα τ άλλα) παρουσία τους στην μικρή μας πόλη. Φανταστείτε 1500 μαμελούκοι μαροκινοί και διωκώμενοι τζιχαντηστές απτην Συρία σε καθημερινή βάση να περιπλανιώνται αεργοι για τις επόμενες 10ετίες. ΤΑΤΟΥΛΗΣ + ΣΥΡΙΖΑ καταστρέψαν την Τρίπολη

  • ΓΓ
    ΓΓ Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΣΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΥΡΕΤΟ;;;;

  • Ζήτω η Καλαμάτα!!!
    Ζήτω η Καλαμάτα!!! Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Άραγε σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου (τις οποίες οι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες σπρώχνουν τουριστικά όσο δεν παίρνει) πάνε πρόσφυγες ή μόνο στη χειρότερη πόλη του πλανήτη τους στείλανε;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...