Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόψε το Summer Fashion Cocktail Shoe Show στην Τρίπολη!

Απόψε το Summer Fashion Cocktail Shoe Show στην Τρίπολη!
Σήμερα, Δευτέρα, 27 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, το κατάστημα «Ευ Βαδίζειν», σάς προσκαλεί στη πλατεία Άρεως, στο blend, σε ένα από πιο μοναδικά Summer Fashion Cocktail Shoe Show! Ένα show με πολλά δώρα και εκπλήξεις!
Μη ξεχάσατε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό της επίσημης σελίδας του Εubadizein στο Facebook  ΕΔΩ, κάνοντας απλώς like!
Η υπεύθυνη του καταστήματος “Ευ Βαδίζειν” Σοφιάνα Τεριακή μίλησε αποκλειστικά στο Καλημέρα Αρκαδία για την σημερινή βραδιά Summer Fashion Cocktail Shoe Show!
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί το επιτυχημένο FASHION SHOW του Ευ Βαδίζειν, επανέρχεται δυναμικά!
Φέτος σάς προσκαλούμε, στο
BLEND , (πρώην PREGO) στην πλατεία Άρεως, την Δευτέρα 27 Ιουνίου ώρα 7 το απόγευμα.

Θα παρουσιάσουμε την καλοκαιρινή συλλογή των κομψών, ανατομικών υποδημάτων μας, συνδυασμένα με φανταστικά ρούχα από το κατάστημα Χόντου και καταπληκτικά καθημερινά σύνολα από το κατάστημα Εxtyn!
Την ανδρική συλλογή θα συνοδεύουν τα υπέροχα ανδρικά σύνολα από το κατάστημα Giovanni!  
Οι μικροί μας φίλοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, θα ντυθούν με πολύ πολύ χαριτωμένα και πρωτότυπα σύνολα από το Orchestra!
Όλες οι εμφανίσεις θα συνοδευτούν από πολύ όμορφα κοσμήματα και ρολόγια από τα καταστήματα Μέγγος, τσάντες και αξεσουάρ από την Cinderella! Η επίδειξη θα ολοκληρωθεί με ονειρεμένα νυφικά σύνολα από την Χαρά! Τα θεαματικά χτενίσματα θα είναι από την Ligeri Hair Design και η περιποίηση των άκρων θα γίνει από τα Celebrities! Τα μαγιό που θα παρουσιαστούν είναι από το κατάστημα La Femme!

Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα γίνει κλήρωση με δώρα από : “Ευ Βαδίζειν”, pharmacy-shop, LIGERI HAIR DESIGN, ORCHESTRA, FACEMED, ΜΕΓΓΟΣ, το ΟΝΕΙΡΟΣΠΙΤΟ».
Ελεύθερη είσοδος στο show για όλους! Πολλές εκπλήξεις και δώρα! Μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά στο κέντρο της πόλης από το αγαπημένο κατάστημα «Ευ Βαδίζειν»!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...