Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπανδρέου: «Πρωτόγνωρη η θεομηνία στην Αρκαδία. Οι διαστάσεις είναι καταστροφικές» (vd)

Παπανδρέου: «Πρωτόγνωρη η θεομηνία στην Αρκαδία. Οι διαστάσεις είναι καταστροφικές» (vd)
Την Αρκαδία επισκέφθηκε την Τρίτη ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου.
Αρχικά, πήγε στην Μεγαλόπολη που επλήγη από την θεομηνία και στη συνέχεια ήρθε στην Τρίπολη.
Λίγο πριν τη συνάντηση με στελέχη του Κιηνηματος, ο κ. Παπανδρέου έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και μίλησε για την ανάγκη να υπάρξει ένα εθνικό, προοδευτικό σχέδιο ριζοσπαστικών αλλαγών για την χώρα. Ένα σχέδιο που θα μετατρέψει την Ελλάδα από μία παρασιτική, σε μία παραγωγική οικονομία.
Επίσης, τόνισε ότι πάντα ο ίδιος ήταν υπέρ της απλής αναλογικής και τάχθηκε υπέρ του λεγόμενου «γερμανικού εκλογικού συστήματος».
Για το δημοψήφισμα: «Αν υπήρχε μία εθνική πανστρατιά, όπως είχα ζητήσει το 2009-2010, αν είχε γίνει δημοψήφισμα το 2011 σε κλίμα συναίνεσης, θα είχαμε τώρα φύγει από τα μνημόνια, όπως έφυγε η Κύπρος, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία». 
Για τη θεομηνία στην Αρκαδία: «Μια πρωτόγνωρη θεομηνία. Οι διαστάσεις είναι καταστροφικές. Οπωσδήποτε η Πολιτεία πρέπει να συμβάλει στην αποκατάσταση των ζημιών και χρειάζεται να σπεύσει τα προβλήματα που υπάρχει στον ΕΛΓΑ, για να είναι κοντά στους ανθρώπους της περιοχής. Σε ένα εθνικό σχέδιο που διαμορφώνουμε, πρέπει να δούμε ότι με την κλιματική αλλαγή, να προετοιμαστούμε για παρόμοιες καταστάσεις, αλλά να υπάρξει μια πολιτική που θα προστατεύει ανθρώπους, περιουσίες και καλλιέργειες. Στην Αρκαδία, δεν καταστράφηκαν απλά οι φετινές σοδιές, αλλά είχαμε καταστροφές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα για πολλά χρόνια, σε πολλούς καλλιεργητές».
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

2 σχόλια

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 07:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΡΑΣΙΤΑ...........

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 00:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕ;;;ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...