Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 01 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Ταμπλό και πρόγραμμα για τα 2 ενωσιακά τουρνουά τένις στην Τρίπολη

Ανακοινώθηκαν από την ΣΤ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου και την ΑΕΚ Τρίπολης τα ταμπλό και το πρόγραμμα των αγώνων του 1ουΕνωσιακού τουρνουά κάτω των 14άρων ετών και του 2ουΕνωσιακού τουρνουά κάτω των 10 ετών.
Διαβάστε περισσότερα...

Περιοδεία Γιαννακούρα και υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στη Μεγαλόπολη

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, κλιμάκιο της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος",  με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα θα βρεθεί την Παρασκευή 2 Μαΐου στην πόλη της Μεγαλόπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Στη Μεγαλόπολη την Παρασκευή κλιμάκιο του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα»

Την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 κλιμάκιο του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Οδυσσέα Βουδούρη θα επισκεφτεί τη Δημοτική Ενότητα Μεγαλόπολης και το εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Διαβάστε περισσότερα...

Δημόσιες Υπηρεσίες θα επισκεφθεί την Παρασκευή ο Κώστας Τζιούμης

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", Κώστας Τζιούμης, την Παρασκευή (2/5/2014), θα βρίσκεται: 
Διαβάστε περισσότερα...

Το Κορακοβούνι Κυνουρίας στην Ελληνική τηλεόραση (vd)!

Το Korakovouni WebRadio ετοίμασε για όλους τους φίλους του Κορακοβουνίου, ένα βίντεο με τις αναφορές στο χωριό, μέσα από τα ελληνικά σήριαλ.
Σε τρεις σειρές αναφέρεται το όνομα του χωριού, στην πρώτη για διακοπές, στη δεύτερη για εξωγήινους και στην τρίτη για βλάβη... (η κρίση δική σας).
Διαβάστε περισσότερα...

Μ. Καλτεζιώτη: «Μετά το ταξίδι του Δήμου στην Αγία Πετρούπολη, η Αρκαδία μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός για τους Ρώσους» (vd)!

Η γνωστή επιχειρηματίας Μαριάννα Καλτεζιώτη (σύζυγος του πρώην Υπουργού, Νίκου Καλτεζιώτη) ήταν ένα από τα πρόσωπα που συνόδευσαν το Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, με την αποστολή που πήγε προσφάτως στη Ρωσία, για την έκθεση του Νίκου Φλώρου.
Διαβάστε περισσότερα...

«Η Πελοπόννησος Οικολογική τιμά τους πολύχρονους αγώνες των εργαζομένων για έναν καλύτερο κόσμο»

Με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά, η υποψήφια Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μες την Πελοπόννησο Οικολογική, Δήμητρα Λυμπεροπούλου, αναφέρει: «Η Πελοπόννησος Οικολογική τιμά τους πολύχρονους αγώνες των εργαζομένων για έναν καλύτερο κόσμο. Για υπεράσπιση των κατακτήσεων σε συνθήκες εργασίας, οκτάωρο, ασφάλιση, που σήμερα αμφισβητούνται η και έχουν καταργηθεί.
Διαβάστε περισσότερα...

Στη Μεγαλόπολη Μανώλης και Καρβελάς

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης της "Πελοποννησιακής Ένωσης" Γιάννης Μανώλης, συνοδευόμενος απο τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Παναγιώτη Καρβελά και υποψήφιους συμβούλους, θα επισκεφτούν τη Μεγαλόπολη αύριο, 2 Μαίου και ώρα 10.00.
Διαβάστε περισσότερα...

16 οικισμοί συνεργάζονται με στόχο την ευρωπαϊκή πιστοποίηση των μονοπατιών της Γορτυνίας!

Ημερίδα με τίτλο «16 οικισμοί συνεργάζονται» θα γίνει την Κυριακή 4 Μαΐου, στις 6.00 το απόγευμα, στο Νικολετοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Στεμνίτσας.
Εισηγητής και συντονιστής θα είναι ο Γραμματέας του Ιδρύματος Ρούνιου, Ιωάννης Λαγός. Ενώ οι δύο ομιλητές θα είναι από το εξωτερικό!
Οι οικισμοί που θα συνεργαστούν είναι:
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS