Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μ. Καλτεζιώτη: «Μετά το ταξίδι του Δήμου στην Αγία Πετρούπολη, η Αρκαδία μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός για τους Ρώσους» (vd)!

Μ. Καλτεζιώτη: «Μετά το ταξίδι του Δήμου στην Αγία Πετρούπολη, η Αρκαδία μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός για τους Ρώσους» (vd)!
Η γνωστή επιχειρηματίας Μαριάννα Καλτεζιώτη (σύζυγος του πρώην Υπουργού, Νίκου Καλτεζιώτη) ήταν ένα από τα πρόσωπα που συνόδευσαν το Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, με την αποστολή που πήγε προσφάτως στη Ρωσία, για την έκθεση του Νίκου Φλώρου.
Η ίδια μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» από το «Αρχοντικό Καλτεζιώτη» (ένα από τα καλύτερα και εντυπωσιακότερα ξενοδοχεία) και είπε ότι στο ταξίδι αυτό «συνδυάσαμε εξαιρετικά τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό, τις εξαγωγές των τοπικών μας προϊόντων και την εξωστρέφεια, αυτά τα στοιχεία που πιστεύω ότι θα μας βγάλουν από αυτή την άσχημη κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα».
Επίσης, ανέφερε ότι το κλίμα στη Ρωσία ήταν συγκινητικό, αφού οι Ρώσοι αγαπούν και ενδιαφέρονται πολύ για την Ελλάδα. Τόνισε ότι προβλήθηκαν βίντεο σε Ρώσους για την ορεινή Αρκαδία, «που είναι ένας μαγικός κα ευλογημένος τόπος» και προβλήθηκαν τα μοναστήρια και οι αρχαιότητες της Αρκαδίας.
Άνθρωποι του Τουρισμού της Ρωσίας δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται να γίνει ένας πόλος έλξης η Αρκαδία για τους Ρώσους, είπε η Μαριάννα Καλτεζιώτη.
Για τα master class που θα γίνουν στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, είπε ότι στην Αγία Πετρούπολη είχε την τύχη να συναντήσει την παγκοσμίου φήμης πρίμα μπαλαρίνα Αλεξάνδρα Ιωσηφίδη και την αδελφή της, Ελισάβετ, που είναι μάνατζερ της.
Αυτό που αποφασίστηκε να γίνει σε πρώτη φάση είναι «να έρθει η Αλεξάνδρα εδώ και να διδάξει σε φοιτητές, σε χορευτές από όλο τον κόσμο. Μακάρι να είναι κάτι αυτό που θα μπορούμε να το κάνουμε συχνά και θα προσδώσει μεγάλο κύρος στην Τρίπολη».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...