Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 15 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Οι παλιές «πληγές», οι περίεργες διαβουλεύσεις και οι … καρέκλες των συγκεντρώσεων!

- Τα επιτελεία των υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών τρέχουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις με τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις προεκλογικές ομιλίες. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο και ο ξενοδόχος στην περίπτωση αυτή είναι ο λαός. Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Πέτρος Τατούλης: «Την Κυριακή λέμε Όχι στο χθες και Ναι στη Νέα Πελοπόννησο»

Tις «προτάσεις που πρέπει να κατατεθούν στους πολίτες ώστε η επιλογή τους να είναι αντικειμενική, να έχει κριτήρια αξιολόγησης του έργου, που έχει επιτελεστεί τα τρία αυτά χρόνια», έθεσε σε προτεραιότητα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη ΝΕΡΙΤ και τους δημοσιογράφους Βάλια Καϊμάκη και Τάκη Σαράντη και πρόσθεσε ότι «Απ’ την άλλη πλευρά σίγουρα το πρόσωπο και το πολιτικό του background και ο τρόπος που χειρίζεται τα θέματα αποτελούν τα κύρια κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία κατά τη γνώμη μου αποφασίζει ο πολίτης».
Διαβάστε περισσότερα...

Δημοτικές υπηρεσίες επισκέφθηκε ο Δ. Παυλής

Ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά» κ. Δημήτρης Παυλής, σήμερα το πρωί στα πλαίσια του προεκλογικού του προγράμματος επισκέφτηκε τις παρακάτω υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης, τη ΔΕΥΑΤ, τα ΚΕΠ, το αμαξοστάσιο, τα συνεργεία και το Δημαρχείο.
Διαβάστε περισσότερα...

«Το Πανεπιστήμιο πρέπει να το βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει..»

«Το Πανεπιστήμιο δεν είναι κέντρο εξετάσεων, ούτε μέσο ικανοποίησης μικροαστικών αιτημάτων. Είναι η συμμαχία μας, πρέπει να το βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει.»
Διαβάστε περισσότερα...

«Βούλιαξε» η «Εθνικής Αντίστασης» για την προεκλογική συγκέντρωση του Τζιούμη! (vd)

Κάθε προσδοκία ξεπέρασ εη παρουσία του κόσμου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού "Τρίπολη Αύριο", το βράδυ της Πέμπτης.
Στην ομιλία του, συγκινημένος ο Κώστας Τζιούμης, τον οποίο διέκοπταν συνεχώς με χειροκροτήματα, ανέπτυξε το όραμα και το σχέδιο του συνδυασμού του.
Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του ήταν:
Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ - Επιβλητική συγκέντρωση Σμυρνιώτη στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης!

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ» έξω από το Εκλογικό του Κέντρο (Εθνικής Αντίστασης και Τάσου Σεχιώτη) με κεντρικό σύνθημα «συνέπεια στο λόγο, συνέχεια στο έργο».
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Γιάννης Μανώλης στο TV Super: «Θα είμαστε στο δεύτερο γύρο» (vd)!

Τη σιγουριά ότι ο συνδυασμός του «Πελοποννησιακή Ένωση» θα είναι στο δεύτερο γύρο εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TVSuper και τη Χριστίνα Τσιορωτά.
Διαβάστε περισσότερα...

Πλησιάζει το Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη!

Την Δευτέρα 26 Μαΐου θα γίνει στην Τρίπολη το «Φεστιβάλ Ρίψεων 2014», μία από τις παραδοσιακές στάσεις για τους αθλητές των ριπτικών αγωνισμάτων. Οι αγώνες θα γίνουν στο Δημοτικό αθλητικό κέντρο και τους διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο Δήμος.
Διαβάστε περισσότερα...

Υποψήφιοι σύμβουλοι της «Νέας Τρίπολης» του Γιάννη Σμυρνιώτη στο «Καλημέρα Αρκαδία» (vd)!

Το kalimera-arkadia.gr, δίνει βήμα να εκφραστούν υποψήφιοι σύμβουλοι, εν όψει των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου.
Στο βίντεο που ακολουθεί, θα παρακολουθήσετε τις δηλώσεις, από ένα χαρακτηριστικό δείγμα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που επιλέχτηκαν, ύστερα από κλήρωση, της παράταξης «Νέα Τρίπολη» με επικεφαλής το Γιάννη Σμυρνιώτη.
Στο βίντεο εμφανίζονται οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Διαβάστε περισσότερα...

Αλλάζουν τα κριτήρια για το «κοινωνικό μέρισμα»;

Στο τέλος Μαΐου, ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων και των εγκρίσεων για το κοινωνικό μέρισμα θα αξιολογηθούν τα κριτήρια χορήγησής του. Στόχος είναι όλο το ποσό που έχει δεσμευτεί να καταβληθεί στους δικαιούχους έως το τέλος Ιουνίου και εφόσον προκύψει αδιάθετο υπόλοιπο να καταβληθεί σε μεγαλύτερο αριθμό δικαιούχων, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε πλαίσιο επαναξιολόγησης των κριτηρίων.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS