Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΒΙΝΤΕΟ - Επιβλητική συγκέντρωση Σμυρνιώτη στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης!

ΒΙΝΤΕΟ - Επιβλητική συγκέντρωση Σμυρνιώτη στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης!
Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ» έξω από το Εκλογικό του Κέντρο (Εθνικής Αντίστασης και Τάσου Σεχιώτη) με κεντρικό σύνθημα «συνέπεια στο λόγο, συνέχεια στο έργο».
Πάρα πολύς κόσμος πήγε για να ακούσει την ομιλία του Γιάννη Σμυρνιώτη, αποδεικνύοντας τη μεγάλη δυναμική που έχει ο συνδυασμός της Νέας Τρίπολης σε αυτές τις εκλογές.
Ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε, στη διάρκεια της ομιλίας του, το έργο που έχει υλοποιηθεί, από τη δημοτική αρχή, όλο αυτό το διάστημα των 3,5 χρόνων, υπογράμμισε πως η ημέρα είναι ιστορική και ξεκαθάρισε πως η επιλογή του χώρου δεν είναι τυχαία, καθώς από την «Τάσου Σεχιώτη», ξεκίνησε η ανάπλαση του κέντρου, ένα από τα σημαντικότερα έργα που υλοποιήθηκαν εδώ και αρκετό καιρό.
Ο κ. Σμυρνιώτης, ανέφερε επίσης αναλυτικά τις προτάσεις του για τα 5 νέα μεγάλα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν, ενώ δεν έλειψε και η κριτική στους πολιτικούς του αντιπάλους αναφέροντας χαρακτηρίστηκα πως «κάποιοι νομίζουν πως βρισκόμαστε στο 2001, ή στο 2005 και στο 2006 και δε βλέπουν τι συμβαίνει τριγύρω τους. Δεν τους ενώνουν οι αλλαγές. Τους ενώνουν οι εκλογές».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού « Νέα Τρίπολη».
Π.Α.

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...