Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 16 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Τα περίεργα δελτία τύπου, ο πόλεμος για το «300άρι» και οι εσωτερικοί εχθροί!

- Τελείωσαν τα ψέματα και μαζί τελείωσαν και οι εμφανίσεις των υποψηφίων. Μία μέρα μας χωρίζει πλέον από την ώρα της κάλπης. Εμείς σας ευχόμαστε καλό βόλι και ...καλή επιτυχία! Καλημέρα Αρκαδία.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων της Κανδήλας άκουσε ο Κώστας Τζιούμης

Το χωριό Κανδήλα επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τζιούμης. Εκεί βρέθηκε με τους κατοίκους και συνομίλησε μαζί τους για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη συγκέντρωση - Νίκος Τσιαμούλος: «Στην κάλπη θα τους αλλάξουμε τα δεδομένα»

Για μήνυμα νίκης και αλλαγής του κατεστημένου μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με το συνδυασμό «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα», Νίκος Τσιαμούλος, στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στην οδό Τάσου Σεχιώτη.
Διαβάστε περισσότερα...

Δ. Παυλής: «Η Κυριακή είναι αρχή για να νικήσουμε το παρελθόν και τη μετριότητα» (vd)

Το βράδυ της Παρασκευής, στην κεντρικής πλατεία της Τρίπολης έγινε η προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού, Δημήτρης Παυλής, μίλησε και έκανε λόγο για ένωση δυνάμεων.
Ορισμένα σημεία της ομιλίας του ήτα τα παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα...

Αποκλειστικό - Η νέα δωρεά Γκουντάνη για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης προκάλεσε συγκίνηση!

Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, περιηγήθηκαν ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος, συνοδευόμενος από την κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, τον Γενικό Γραμματέα Gorg Steiner του Διεθνούς Οργανισμού Albert Schweitzer, τον Bαρόνο Tony Bridel Χατζηδημητρίου αλλά και τον γνωστό Εραλδικό καλλιτέχνη Ιωάννη Βλαζάκη.
Διαβάστε περισσότερα...

Πέτρος Τατούλης: «Η νίκη μας θα στείλει μήνυμα για τη Νέα Ευρώπη» (vd)

Για ενιαίο κοινωνικό μέτωπο απέναντι στην μιζέρια, την φτώχεια και τον μηδενισμό έκανε λόγο ο Πέτρος Τατούλης που κάλεσε τους Αρκάδες, τους Αργολιδείς, τους Κορίνθιους, τους Λάκωνες και τους Μεσσήνιους να επισφραγίσουν με την ψήφο τους στην Νέα Πελοπόννησο ένα νέο και ισχυρό Κοινωνικό Συμβόλαιο. Από το βήμα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και υποψήφιος για δεύτερη θητεία Πέτρος Τατουλης έστειλε το μήνυμα της νίκης σε όλη την Πελοπόννησο. Νίκης που θα στείλει μήνυμα για την Νέα Ευρώπη.
Διαβάστε περισσότερα...

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αντωνίας Γιαννούλη μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο (vd)

Με σημαντική συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία της «Μαντινειακής Συμπολιτείας» με ομιλήτρια την υποψήφια Δήμαρχο Αντωνία Γιαννούλη, στην πλατεία Πετρινού, μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.
Διαβάστε περισσότερα...

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει περιοχές της Τρίπολης και χωριά του Δήμου

Πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση προέκυψε για κάποιες περιοχές του Δήμου Τρίπολης. Σύμφωνα με ενημέρωση που μας έγινε εκ μέρους του Ηλία Κούρου (ΔΕΗ), το πρόβλημα προέκυψε από άγνωστη –μέχρι στιγμής αιτία- και «έβγαλε εκτός» τη γραμμή των 20.000 W που τροφοδοτεί περιοχές των Δήμων Βαλτετσίου, Φαλάνθου και περιοχές της Τρίπολης (μία από αυτές είναι κοντά στις φυλακές).
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS