Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα περίεργα δελτία τύπου, ο πόλεμος για το «300άρι» και οι εσωτερικοί εχθροί!

Τα περίεργα δελτία τύπου, ο πόλεμος για το «300άρι» και οι εσωτερικοί εχθροί!
- Τελείωσαν τα ψέματα και μαζί τελείωσαν και οι εμφανίσεις των υποψηφίων. Μία μέρα μας χωρίζει πλέον από την ώρα της κάλπης. Εμείς σας ευχόμαστε καλό βόλι και ...καλή επιτυχία! Καλημέρα Αρκαδία.
- Έφτασε η ώρα της κάλπης και όλοι είναι προβληματισμένοι. Να ψηφίσουν τους συγγενείς, τους κουμπάρους και τους φίλους ή να ψηφίσουν τους ...καλύτερους; Μάλλον οι κουμπάροι βλέπω πάλι να βγαίνουν κερδισμένοι. Δεν αλλάζουν εύκολα τα ...δεδομένα!
-Πάντως, πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει η υποψηφιότητα του Χάρη Ρέκκα για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης. Είναι με το συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» του Κώστα Τζιούμη και το θετικό την περίπτωση του Χάρη είναι ότι αν και θα μπορούσε να ήταν «βολεμένος» μέσα από τον πολιτικό του χώρο, επέλεξε το δύσκολο δρόμο να μην ζητήσει ποτέ και τίποτα από κανέναν. Αυτή η στάση δεν πρέπει να επιβραβευτεί;
- Την τελευταία ώρα τα επιτελεία των υποψηφίων προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις με περίεργα δελτία τύπου και βίντεο της τελευταίας στιγμής! Η επικοινωνία θα βγάλει Δήμαρχο και οι εντυπώσεις Περιφερειάρχη.
- Η μάχη του σταυρού κορυφώνεται μεταξύ των συνυποψηφίων των συνδυασμών. Τελικά οι εχθροί δε βρίσκονται στα αντίπαλα στρατόπεδα. Βρίσκονται μέσα στο ...σπίτι τους!
- Ο χαμός θα γίνει στα χωριά και ειδικά στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Αν οι πρόεδροι εξασφαλίσουν το 300άρι μετά θα απασφαλίσουν τις χειροβομβίδες που κρατάνε στα χέρια τους και όποιον πάρει ο χάρος! Εκεί να δείτε θύματα που θα έχουμε. Μιλάμε για πολύ αίμα.
- Μεγάλη η ρύπανση που γίνεται με τα προεκλογικά φυλλάδια των υποψηφίων. Δεν είναι υποκρισία οι υποψήφιοι σωτήρες μας σε αυτά τα φυλλάδια να μιλάνε για την προστασία του περιβάλλοντος και την ίδια ώρα να ρυπαίνουν την πόλη και τα χωριά μας; Δεν θέλουμε απάντηση την ξέρουμε. 
- Πολλά τραπέζια και πάρτυ θα γίνουν σήμερα το βράδυ. Οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών ετοιμάζονται να γιορτάσουν το τέλος της προεκλογικής περιόδου. Άραγε εκείνος ο Νόμος που δεν επιτρέπει αλκοόλ την προηγουμένη των εκλογών θα ισχύσει; 
- Πολιτική δεύτερου γύρου έκαναν όλοι οι υποψήφιοι. Στο Δήμο Τρίπολης όλοι βαράγανε το Σμυρνιώτη έχοντας ως στόχο να βρεθούν στο δεύτερο γύρο. Το ίδιο έγινε και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Τατούλη. Δέκα ψηφοδέλτια με δύο αντιπάλους!
- Αλήθεια τώρα που το θυμήθηκα, όλοι οι υποψήφιοι λένε ότι αυτή την Κυριακή αλλάζουμε σελίδα! Εκείνο το βιβλίο πόσες σελίδες έχει τελικά και δεν τελειώνει με τίποτα;
- Τα ζευγάρια των μονομάχων του δεύτερου γύρου θα δώσουν μεγάλες μάχες. Αυτές οι μάχες των ισορροπιών και των συμμαχιών θα είναι οι πιο σκληρές και θα δοθούν από τους επικεφαλής των δημοτικών και των περιφερειακών σχημάτων. Οι μάχες αυτές θα είναι μάχες ...κορυφής!
- ΤΕΛΟΣ: Στο τέλος πάντως είναι σίγουρο ότι θα επικρατήσει ο ισχυρότερος και ο καλύτερα οργανωμένος. Αν αυτός θα είναι και ο καλύτερος θα είναι απλά μία ...σύμπτωση. Καλή ψήφο και σε ...καλή μεριά. Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...