Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 02 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Για την Αγία Τριάδα στην Παλαιά Διαθήκη και στην Λατρεία μίλησε ο Μητροπολίτης Ιερεμίας

Την Πέμπτη 30 Απριλίου 2014 στην ιστορική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» έλαβε χώρα μουσικοθεολογική εκδήλωση υπό τον τίτλο «ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ», η οποία διοργανώθηκε από τον βυζαντινό χορό «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ».
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοί είναι οι 181 υποψήφιοι με το συνδυασμό του Νίκου Τσιαμούλου (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Τους 181 υποψηφίους του Συνδυασμού «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος. Στην πλειοψηφία τους είναι νέοι άνθρωποι, από όλες τις πολιτικές, επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες του τόπου. Καταξιωμένοι πολίτες στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο, εμπλουτίζουν το συνδυασμό, σε ένα μείγμα φρεσκάδας, ταλέντου, εμπειρίας και γνώσης.
Διαβάστε περισσότερα...

Πλησιάζει η ανακήρυξη των συνδυασμών

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ανακήρυξη των συνδυασµών των υποψηφίων για τις δηµοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 γίνεται από το Πρωτοδικείο, στο οποίο υποβλήθηκαν οι δηλώσεις των συνδυασµών, τη δεκάτη πέµπτη ηµέρα πριν από την ψηφοφορία, δηλαδή µέχρι την 12η ώρα βραδινή της 3ης Μαΐου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Εντυπωσιακές εικόνες από την έκθεση με πολυτελή σκάφη στο λιμάνι του Ναυπλίου!

Πανοραμική εικόνα από την πρώτη έκθεση πολυτελών σκαφών στο λιμάνι της πόλης Ναυπλίου, Παρασκευή 2 Μαΐου 2014.
Η έκθεση γίνεται σε συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων και του Ελληνικού Συνδέσμου  Θαλάσσιου Τουρισμού.  Για πρώτη φορά το Mediterranean Yacht Show υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας πραγματοποιεί την έκθεση στο Ναύπλιο.
Διαβάστε περισσότερα...

Πιο εύκολη πλέον η έκδοση αστυνομικής ταυτότητας!

Με στόχο να περιοριστούν οι χρονοβόρες διαδικασίες για την έκδοση αστυνομικής ταυτότητας, καταργείται σε πρώτη φάση η χρήση πιστοποιητικών στο εσωτερικό της δημόσιας διοίκησης, με απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Διαβάστε περισσότερα...

Ευρωεκλογές - 46 κόμματα κατέθεσαν αιτήσεις στον Άρειο Πάγο για συμμετοχή!

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στις ευρωεκλογές της 25 Μαΐου 2014 ολοκληρώθηκε, και συνολικά 46 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, καθώς και ένας μεμονωμένος κατέθεσαν, στον Άρειο Πάγο αιτήσεις συμμετοχής.
Διαβάστε περισσότερα...

«Εικονική επίσκεψη» της κα Μέρκελ στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο εικονικά έφτασε την Πρωτομαγιά η σιδηρά κυρία της Γερμανικής νέο-αποικιοκρατίας μέσα από την προβολή του ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Η ΝΟΝΑ».
Η «Πελοπόννησος Πρώτα» ανέλαβε την πρωτοβουλία της προβολής, στιγματίζοντας την υποταγή του απερχόμενου περιφερειάρχη, κ. Τατούλη, στα Γερμανικά σχέδια για τη δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Πελοπόννησο.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS