Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε ποιες περιοχές αναμένεται να βρέξει το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία!

Σε ποιες περιοχές αναμένεται να βρέξει το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία!
Συννεφιασμένο και κατά διαστήματα βροχερό θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού στις περισσότερες περιοχές της Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο (3 και 4/5/2014).
Στο Άστρος, θα επικρατήσει συννεφιά με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου.
Στο Λεωνίδιο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα επικρατήσει συννεφιά και είναι πιθανό να βρέξει το βράδυ του Σαββάτου. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.
Στην Τρίπολη, η μέρα θα ξεκινήσει με σύννεφα και βροχές προβλέπονται από το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Βυτίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, το Σαββατοκύριακο θα έχει καλό καιρό και λίγα σύννεφα μόνο το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μεγαλόπολη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, η μέρα θα κυλήσει με ήλιο και κατά διαστήματα συννεφιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Δημητσάνα και τη Στεμνίτσα, σύμφωνα με το meteo.gr, προβλέπεται συννεφιασμένος καιρός και βροχές θα σημειωθούν μόνο το βράδυ του Σάββατου και τα ξημερώματα της Κυριακής, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Στα Λαγκάδια, σύμφωνα με το meteo.gr, ο καιρός προβλέπεται συννεφιασμένος και βροχές θα πέσουν το Σαββατόβραδο, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...