Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κανένας περιορισμός δεν υπάρχει για τα «banners» υποψηφίων και συνδυασμών της Αρκαδίας στο διαδίκτυο!

Κανένας περιορισμός δεν υπάρχει για τα «banners» υποψηφίων και συνδυασμών της Αρκαδίας στο διαδίκτυο!
Επειδή, επικρατεί σύγχυση γύρω από πολλά ζητήματα τα οποία αφορούν την προβολή των υποψηφίων και των συνδυασμών στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, το «Καλημέρα Αρκαδία» μεταφέρει την επίσημη θέση του Υπουργείου Εσωτερικών για το θέμα των «banners» στο διαδίκτυο.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, για το ζήτημα αυτό, υπάρχει η σχετική ερώτηση και η απάντηση που ξεκαθαρίζει το τοπίο.
Η ερώτηση είναι: «Στο ν. 3870/2010 αλλά και στην εγκύκλιο δεν γίνεται καμία άλλη αναφορά για το διαδίκτυο πλην της γενικής επισήμανσης ότι επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση προεκλογικού υλικού μέσω του διαδικτύου. Με βάση τους συγκεκριμένους περιορισμούς που θέτει ο νόμος, αλλά και την αναφορά που γίνεται στη συνοδευτική εγκύκλιο για τις δαπάνες και τους τρόπους προβολής υποψηφίων και συνδυασμών, είναι προφανές ότι, υποψήφιοι και συνδυασμοί μπορούν να προβληθούν από το διαδίκτυο (στο πλαίσιο του ορίου δαπανών που δικαιούνται) με διαφημιστικά «banners». Υπάρχει κάποιος περιορισμός για το περιεχόμενο των banners; π.χ. θέμα αρνητικής διαφήμισης ή αν μπορεί να υπάρχει φωτογραφία και σε banner υποψηφίου συμβούλου ή μόνο στου επικεφαλής του συνδυασμού;»
Και η απάντηση: Δεν υπάρχει περιορισμός στα banners, υπό την επιφύλαξη ωστόσο, της έκδοσης τιμολογίου και του υπολογισμού στις δαπάνες του συνδυασμού ή του υποψηφίου.
Επαναλαμβάνουμε ότι όλα αυτά αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και με βάση αυτά, γίνεται σαφές ότι όλοι οι υποψήφιοι της Αρκαδίας μπορούν να καταχωρούν «banners» στο διαδίκτυο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...