Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: «Η Τρίπολη είναι πλέον μια πόλη προσβάσιμη για ΑΜΕΑ»

Σμυρνιώτης: «Η Τρίπολη είναι πλέον μια πόλη προσβάσιμη για ΑΜΕΑ»
«Θα είμαστε πάντα αρωγοί σε ό,τι χρειάζονται οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας»
Ο Γιάννη Σμυρνιώτης δεν άλλαξε μόνο το κέντρο της πόλης αλλά άλλαξε και τον τρόπο που μπορούν να κυκλοφορούν πλέον τα ΑΜΕΑ στους δρόμους της Τρίπολης. Με τη πεζοδρόμηση επιτεύχθηκε η ασφαλής πρόσβαση και διέλευση τους. Το πεζοδρομημένο κέντρο της Τρίπολης πληρεί πλέον τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε θέματα που αφορούν στη χρήση τους και από ΑΜΕΑ.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχε την Κυριακή 4 Μαΐου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη με θέμα «Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ» την οποία συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης και το Δήμο Τρίπολης και η οποία περιλάμβανε μια σειρά δράσεων, όπως φύτευση άνθεων στα παρτέρια της Πλατείας Πετρινού από τους μαθητές των ειδικών επαγγελματικών εργαστηρίων ΑΜΕΑ , περίπατο με τα Άτομα που πάσχουν από τυφλότητα ακολουθώντας την ειδική διάβαση του πεζόδρομου της Τρίπολης με χρήση του ειδικού μπαστουνιού τυφλών , κυκλοφορία με αναπηρικό αμαξίδιο στην πόλη, και πολλές άλλες με σκοπό να γνωρίσουμε όλοι μας την αναπηρία και να συμμετέχουμε στους φορείς ΑΜΕΑ της περιοχής μας.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε: « Η Δημοτική Αρχή   με βάση τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας προχώρησε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των παρεμβάσεων εκείνων που επίλυσαν τα όποια προβλήματα. 
Βρισκόμαστε στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων , τις στηρίζουμε και τις ενισχύουμε» 
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...