Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Παυλή στην Τρίπολη

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Παυλή στην Τρίπολη
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής εγκαινίασε χθες το εκλογικό του κέντρο στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης. Πλήθος κόσμου από όλες τις γωνιές του Δήμου Τρίπολης παρακολούθησε την ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" και δημιούργησε κλίμα νίκης εν΄ όψει της εκλογικής μάχης της 18ης Μαΐου.
 Στην ομιλία του ο κ. Δημήτρης Παυλής παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του και δεσμεύτηκε για ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και χωριών την επόμενη μέρα. Τόνισε την εγκατάλειψη της περιφέρειας του Δήμου ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της διαφάνειας λέγοντας ότι για πρώτη φορά στο Δήμο θα υπάρξει αυστηρός τυπικός αλλά και κοινωνικός έλεγχος σε όλες τις διαδικασίες προμηθειών και αναθέσεων του Δήμου Τρίπολης.
Αναφερόμενος στη μεγάλη προσέλευση  του κόσμου ο κ. Παυλής δήλωσε πως το πρώτο βήμα για τη μεγάλη νίκη έγινε και τόνισε ότι στις 18 Μάη ο Δήμος Τρίπολης αλλάζει σελίδα.
 Αμέσως μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, που έγιναν με τις ευχές της τοπικής εκκλησίας, ακολούθησε η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους πολίτες της αρκαδικής πρωτεύουσας. Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" παρουσίασε το ψηφοδέλτιο, όπως χαρακτηριστικά είπε, της νίκης που θα οδηγήσει την πόλη και τα χωριά του Δήμου σε τροχιά ανάπτυξης.
 Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού ανέβηκαν στην εξέδρα μαζί με τον κ. Παυλή και χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο που είχε κατακλύσει το εκλογικό κέντρο της παράταξης. Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής έστειλε το μήνυμα της νίκης σε όλο το Δήμο Τρίπολης λέγοντας ότι: " Αυτή η νίκη θα είναι μεγάλη, αυτή η νίκη θα είναι της κοινωνίας. Αυτή τη νίκη την χρωστάμε στην Τρίπολη, την χρωστάμε στα χωριά, την χρωστάμε στα παιδιά μας".
Ο Δημήτρης Παυλής στα καταστήματα του κέντρου της Τρίπολης.
Ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά» κ. Δημήτρης Παυλής, την Τρίτη 6 Μάη στα πλαίσια του προεκλογικού του προγράμματος, τις πρωινές ώρες επισκέφθηκε τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης όπου συνάντησε, συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με πολλούς φίλους και συμπολίτες μας. Τις απογευματινές ώρες θα συνεχίσει το πρόγραμμα του και σε άλλα καταστήματα της πόλης.
Από το Γραφείο Τύπου
«Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...