Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννούλη: «Ο δήμος οφείλει να στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματικότητα της πόλης και εκθέσεις όπως το Αρκαδικό Πανόραμα»

Γιαννούλη: «Ο δήμος οφείλει να στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματικότητα της πόλης και εκθέσεις όπως το Αρκαδικό Πανόραμα»
Με αφορμή τη διοργάνωση του 8ου Αρκαδικού Πανοράματος και μετά από  επίσκεψη  στο χώρο της έκθεσης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, η υποψήφια δήμαρχος  προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Δυστυχώς για μία ακόμα φορά απεδείχθη ότι ο δήμος Τρίπολης βρίσκεται μακριά από την επιχειρηματικότητα και τους επαγγελματίες της πόλης, στηρίζοντας τους μόνο στα λόγια και όχι στα έργα.
Διαπιστώσαμε πως η μόνη «στήριξη» του δήμου Τρίπολης είναι το περίπτερο που λειτουργεί στο χώρο της έκθεσης. Δεν υπάρχει, σύμφωνα και με όσα μας ανέφεραν επαγγελματίες, καμία άλλη ουσιαστική στήριξη τόσο στην διάρκεια έκθεση όσο και γενικότερα στην λειτουργία των επιχειρήσεων, ενώ πολλά ήταν τα παράπονα και για την εγκατάλειψη που έχει υποστεί η Βιομηχανική περιοχή της πόλης. Για την δημοτική αρχή Σμυρνιώτη θεωρείται «ξένο κομμάτι» και όχι ένα από τα βασικά της πλεονεκτήματα που στηρίζουν την τοπική οικονομία»
Και συνεχίζοντας η κα. Γιαννούλη δήλωσε πως «Η παράταξη  «Μαντινειακή Συμπολιτεία» την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των επιχειρήσεων και του Επιμελητηρίου, τον οποίο θεωρεί σημαντικό θεσμό που πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο, και θα προσπαθήσει σε συνεργασία πάντα και συνεννόηση με τους διοργανωτές της έκθεσης «Αρκαδικό Πανόραμα» να υπάρξει περαιτέρω αναβάθμισή της και ο δήμος Τρίπολης να είναι ουσιαστικός αρωγός και γιατί όχι πρωτεργάτης σε αυτήν την πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει από το Επιμελητήριο»
«Άλλωστε η έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα», επεσήμανε η κα. Γιαννούλη «δεν βοηθά μόνο τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες που συμμετέχουν σε αυτή, αλλά μπορεί να βοηθήσει ολόκληρη την πόλη. Η Τρίπολη μπορεί να έχει πλείστα οφέλη, τουριστικά και οικονομικά, από τέτοιου είδους εκθέσεις, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει ο δήμος να είναι δίπλα στο επιμελητήριο και στους επαγγελματικούς φορείς και να ακούει τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους και να βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί».
 

1 σχόλιο

  • Αντωνία στήριξέ μας.
    Αντωνία στήριξέ μας. Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρειάζονται στήριξη. Αν χαθούν αυτές πως θα είναι η Τρίπολη;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...