Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αισιοδοξία για νίκη του Γιαννόπουλου από την πρώτη Κυριακή μετά τη συγκέντρωση με τους Γορτύνιους της Αττικής!

Αισιοδοξία για νίκη του Γιαννόπουλου από την πρώτη Κυριακή μετά τη συγκέντρωση με τους Γορτύνιους της Αττικής!
Ηχηρό μήνυμα μεγάλης νίκης και αισιοδοξίας για το "αύριο" της Γορτυνίας έστειλαν οι Γορτύνιοι της Αττικής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε χθες ( 6/5/14 ) στην Αθήνα ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος. Ο επικεφαλής της "Παγγορτυνιακής Συμμαχίας Πολιτών" μιλώντας στους Γορτύνιους της Αττικής έκανε ένα σύντομο απολογισμό των έργων που έγιναν τα τελευταία 3.5 χρόνια στη Γορτυνία και ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την επόμενη πενταετία.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος κατέστησε σαφές προς όλες τις πλευρές ότι αυτό το έργο θα πρέπει να συνεχιστεί, χαρακτήρισε κρίσιμες τις εκλογές της 18ης Μαίου και κάλεσε όλους τους Γορτύνιους να στηρίξουν το συνδυασμό της "Παγγορτυνιακής Συμμαχίας Πολιτών" διότι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος, στελεχώνεται από το καλύτερο έμψυχο δυναμικό που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η αθρόα συμμετοχή του κόσμου όσο και το κλίμα που δημιουργήθηκε στη συγκέντρωση της Αθήνας ενίσχυσε σημαντικά το ενδεχόμενο της τελικής νίκης των εκλογών από την πρώτη Κυριακή. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Γορτυνίας και επικεφαλής του συνδυασμού "Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών" κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:
Συµπατριώτισσες, Συµπατριώτες,
Ανταποκρινόµενοι µε υπευθυνότητα στην τιµητική σας εντολή αναλάβαµε την διοίκηση του νέου καλλικρατικού ∆ήµου Γορτυνίας και δροµολογήσαµε µια νέα πορεία για την Γορτυνία, παρά την δύσκολη συγκυρία µέσα στην οποία εφαρµόστηκε η διοικητική µεταρρύθµιση.
Οργανώσαµε σωστά τις απαραίτητες υπηρεσιακές δοµές, αξιοποιήσαµε τα δηµοτικά κτίρια, εφαρµόσαµε τις νέες τεχνολογίες για την αποκεντρωµένη λειτουργία του ∆ήµου και αντιµετωπίσαµε αξιόπιστα τις πρόσθετες αρµοδιότητες, αλλά και τα προβλήµατα των δηµοτών.
Τακτοποιήσαµε τις οικονοµικές υποχρεώσεις που παραλάβαµε, εξοικονοµήσαµε πόρους και διασφαλίσαµε την οικονοµική µας αυτοδυναµία, ώστε να διαθέτουµε το προσωπικό για την κάλυψη των άµεσων αναγκών και να βελτιώσουµε περαιτέρω τη λειτουργία του ∆ήµου.
Σχεδιάσαµε και προγραµµατίσαµε την δηµιουργία των απαραίτητων υποδοµών, ενώ παράλληλα εξασφαλίσαµε πόρους από το ΕΣΠΑ, αλλά και την διαχειριστική επάρκεια και την τεχνογνωσία που αποτελεί εγγύηση ότι θα υλοποιήσουµε τις προγραµµατικές µας δεσµεύσεις.
∆ηµιουργήσαµε τις πρώτες κοινωνικές δοµές στην Γορτυνία στους τοµείς της Πρόνοιας, της Παιδείας, του Πολιτισµού και του Αθλητισµού, ενώ συµµετέχουµε στα προγράµµατα δια βίου µάθησης, επιµόρφωσης, ενίσχυσης της απασχόλησης και δηµιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
Προβάλαµε τους τουριστικούς µας προορισµούς και τα αγροτικά µας προϊόντα και ενισχύουµε ουσιαστικά, µε ορατά αποτελέσµατα, την αγροτουριστική αναπτυξιακή µας ταυτότητα, σε συνεργασία µε τους πατριωτικούς, φυσιολατρικούς και πολιτιστικούς φορείς της Γορτυνίας.
Εφαρµόσαµε την διαβούλευση και την πλήρη διαφάνεια και υλοποιήσαµε πρωτοποριακές υπηρεσίες Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης για την εξυπηρέτηση του δηµότη, αλλά και την ισότιµη συµµετοχή των ενεργών πολιτών στην ισόρροπη και αειφόρο ανάπτυξη της Γορτυνίας.
Χάρη στην δική σας εµπιστοσύνη και συµµετοχή βάλαµε γερά θεµέλια. Πετύχαµε πολλά και µπορούµε να πετύχουµε περισσότερα, στηριγµένοι στις ζωντανές δυνάµεις του τόπου µας και συνεπείς στις αρχές µας. Συνεχίζουµε µαζί για να χτίσουµε ένα καλύτερο µέλλον για την περιοχή µας, για την Γορτυνία που αξίζει σε µας και στα παιδιά µας!
 

16 σχόλια

  • κι άλλος ντόπιος
    κι άλλος ντόπιος Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τα λέει ο ντόπιος. ΄Να δούμε αυτήν τη φορά όποιος βγει δήμαρχος θα μένει στη Γορτυνία όλη την εβδομάδα ή θα είναι επισκέπτης! όπως όλοι οι Αθηναίοι γορτύνιοι και όλοι οι δήμαρχοι που πέρασαν μέχρι στιγμής από τον τόπο

  • αγανακτισμενος γορτυνιος
    αγανακτισμενος γορτυνιος Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Μηπως ειπε κατι για την παιδεια,μηπως ειπε για την υγεια,ξερει τιποτα για το κεντρο υγειας τροπαιων, ποτε θαρθει γιατρος στα λαγκαδια,εχει αποψη εαν πινουν καθαρο νερο τα χωρια μας, ξερει εαν το κτελ καταργει σιγα σιγα δρομολογια, ξερει εαν οι υπαλληλοι στο βοηθεια στο σπιτι ειναι απληρωτοι 6 μηνες και τωρα προεκλογικα τους δωσανε εναντι;; Ξερει σε τι κατασταση ειναι οι λιγοι κτηνοτροφοι τηε γορτυνιας, ηνωριζει τα προβληματα της ελαχιστης εως ανυπαρκτης γευργιας,τα λουκετα στην βυτινα, στην δημητσανα, στα τροπαια,στα λαγκαδια,στο βυζικι τα εχει δει; Μηπως ξερει τις ελλειψεις των κεντρων υγειας δημητσανας και τροπαιων η μηπως ξερει το υψηλοτατο και ανησυχητικο ποσοστο ανεργειας της νεολαιας και της μεταναστευσης επιστημονικου δυναμικου,μηπως γνωριζει το ποσοστο της πτωσεις που εχει η οικοδομη στην γορτυνια,η μηπως γνωριζει απο ποτε εχει να εκδοθει πολεοδομικη αδεια; Μηπως γνωριζει πως περνουν τον ελευθερο χρονο τους οι ελαχιστοι νεοι και γεροι της γορτυνιας εκτος αν νομιζει οτι οι 50000 € για τις συναυλιες της αλεξιου και του μαλαμα ηταν αρκετες για να φουλαρουνε πνευματικα!!! Δεν χρειαζεται να απαντησεις οπως συνηθιζεις κρυπτομενος....διοτι μεχρι να τελειωσεις τα θα θα θα εχουν α οιξει οι καλπες και τοτε θα καταλαβεις την εκδικηση της διμηνης συμβασης και της γορτυνιακης απελπισιας.

  • TAKIS
    TAKIS Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    kai sti STEMNITSA na mas diji o dhmarxos ta erga tou !!!!!!!!!!!

  • ΣΕΡΒΟΥ
    ΣΕΡΒΟΥ Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.... ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΙΕΛ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ!!!

  • Γορτυνια
    Γορτυνια Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 09:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφου ηθελε να μιλησει (ο κουλης) Στους αθηναιους γορτυνιους..γιατι εβαλε πουλμαν να παει στην Αθηνα? Για να κανει μπουγιο?

  • ΣΕΡΒΑΙΟΣ
    ΣΕΡΒΑΙΟΣ Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 08:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ?? ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?? ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.... ΩΣ ΕΔΩ!!!

  • ορεσειβιος
    ορεσειβιος Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 03:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι εμφανεστατο ποιοι εργολαβοι περνουνε τα εργα των απευθειας αναθεσης,φαινοντε ξεκαθαρα τα προσωπα των συμβασιουχων 2μηνιτων,των προμηθευτων με αναθεσεις,και των ευνοημενων με αναθεσεις μικροεργολαβιων, μικροκατασκευαστων που φυγαν απο τα χωρια τους για να φωτογραφηθουν ακουγοντας τις εκθεσεις ιδεων και μελετων , του γιαννοπουλου! γιατι αργει ο ρακιντζης,γιατι;;

  • χρηστος
    χρηστος Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 00:28 Σύνδεσμος σχολίου

    850 -900 ατομα σημερα στον Κουλη Τωρα τι εχετε να πειτε εσεις οι Γιαννοπουλικοι?

  • εκλογομαγειρας
    εκλογομαγειρας Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην σας ξεγελα ο καθρέπτης. Είχε αντανάκλαση και φαινονταν πολλοί.

  • Γιώργος
    Γιώργος Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι μόνο πολύς κόσμος αλλα και ποιοτικος με την ενοια οτι ήταν όλοι γορτυνιοι και στελέχη που το καθένα εχει πίσω του πολλούς ψήφους. Δεν μάζεψαν άσχετους φίλους απο όλη την αθηνα απλά για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Και μόνο τα ονόματα να δει ο καθένας που ξέρει καταλαβαίνει γιατι μιλάμε για την πρώτη κυριακη

  • ΝΤΟΠΙΟΣ
    ΝΤΟΠΙΟΣ Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυριες Arka αν σας διαφευγει στην γορτυνια εκτος απο τα γεροντια( που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι) ζουμε και εμεις οι νεοι! Εχουμε και εμεις στην επαρχια δικαιωμα στην ψυχαγωγια(χαρουλα),εκτος απο εσας που μαλλον την εχετε απλόχερη στην Αθηνα που ειστε! Ζουμε και εμεις που εμεις ειμαστε το μελλον της Γορτυνιας και αν δεν ειναι χρησιμη στα γεροντια η ηλεκρονικη διακυβερνηση ειναι σε εμας! Τους ντοπιους που ξερουμε τι γινετε. Σε αντιθεση με εσας τους Αθηναιους που θα ερθετε και θα μας επιβαλετε οποιον Δημαρχο σας αρεσει...εχοντας αγνοια για το τι συμβαινει στην Γορτυνια, καλο η κακο! Κανονικά σωτηρες Αθηναιοι δεν θα επρεπε να εχετε δικαιωμα ψηφου....ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ

  • Gortynios Arkas
    Gortynios Arkas Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά Μαθηματικά 8 άτομα χ 13 σειρές καρεκλών = ......600 σταυροί.........και άλλοι 1000 απέξω που τιτίβιζαν οι παπαγάλοι από Δήμαρχος Τοπάρχης και από την πρώτη Κυριακή πανηγυρικά!!!!!!!!!!

  • Ζώ ένα όνειρο....μή με ξυπνάτε!!!
    Ζώ ένα όνειρο....μή με ξυπνάτε!!! Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίλησε για διαφάνεια ο Γιαννόπουλος???? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Δεν έχει το Θεό του ο άνθρωπος..... Ο Ρακιτζής κυρ Γιάννη τι θέλει στη Γορτυνία? Να σε παρασημοφορήσει ????

  • Γορτυνία μεριά
    Γορτυνία μεριά Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ήρθες μας είδες και ήμασταν μόνο 100???πολλαπλασίασε το φίλε επί 5 και ίσως σου βγούνε τα αποτελέσματα...όσο για σένα φίλε μου που αναφέρεις για τα σχολεία καλό είναι τα παράπονα σου στο Υπ.Παιδείας και στον πατέρα σου...

  • αθηναιος γορτυνιος
    αθηναιος γορτυνιος Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΥΤΕ 100 ΓΟΡΤΥΝΙΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ 10 ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΟΥ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 100 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

  • Arkas
    Arkas Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 15:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλακα κανεις ...εκανε ολα αυτα ; Τα γεροντια δεν θελουν ηλεκτρονικη διακυβερνηση αλλα ασθενοφορα.Ποτε θα βγει η φωτογραφια με τη Χαρουλα μην τα ξεχναμε αυτα.Ασε που τα σχολεια εκλεισαν "αναιμακτα" μην ξεχασουμε επισης ποσους ταισε με ολη αυτη τη διαφανεια που μας ειπε.Αλλοι μπηκαν αλλοι βγηκαν...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...