Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιοδείες σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας από τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης Νίκο Τσιαμούλο (εικόνες)

Περιοδείες σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας από τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης Νίκο Τσιαμούλο (εικόνες)
Χθες στις 6/5/2014 και ημέρα Τρίτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος επισκέφθηκε το πρωί το δικηγορικό σύλλογο Τρίπολης. Στο Δικαστικό Μέγαρο συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη του δικηγορικού συλλόγου όπου αντάλλαξαν απόψεις και θέσεις για τα τεκταινόμενα στο χώρο της μάχιμης δικηγορίας του δήμου Τρίπολης. Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου συνεχάρη τον υποψήφιο Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του να συναντηθεί μαζί του, μια κίνηση που δεν είθισται στα προεκλογικά δρώμενα της πόλης.
Στη συνέχεια ο Νίκος Τσιαμούλος επισκέφθηκε το τοπικό κατάστημα του ΟΑΕΔ στη Τρίπολη και αντάλλαξε με το διοικητικό προσωπικό τις απόψεις και τις θέσεις της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» για την καταπολέμηση και την αντιμετώπιση του μεγαλύτερου προβλήματος της χώρας, την ανεργία.
Στη συνέχεια μετέβη στην έδρα της περιφερειακής διεύθυνσης του πυροσβεστικού σώματος. Στην επίσημη συνάντηση με τον Διοικητή Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, Αρχιπύραρχο κo Κωνσταντίνο Γιόβα, ο Νίκος Τσιαμούλος εξέφρασε τις απόψεις του και ζήτησε από τον κoΑρχιπύραρχο τον σχεδιασμό του πυροσβεστικού σώματος ενόψει της θερινής περιόδου.
Μετέπειτα, ο υποψήφιος Δήμαρχος με εκπροσώπους της παράταξης επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο ιστορικό κτήριο της οικίας Καρυωτάκη. Στην συνάντηση με την αναπληρώτρια Πρύτανη Καθηγήτρια Μαρία Τσιρώνη διεξήχθη ουσιαστικός διάλογος και ζητήθηκε από τον Νίκο Τσιαμούλο η αρωγή από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της πόλης. Η διοίκηση ανταποκρίθηκε στην πρόταση-κάλεσμα του υποψήφιου Δήμαρχου και τόνισε ότι θα υπάρχει συνεργασία στο μέλλον.
Στο νευραλγικό χώρο της δίωξης του οικονομικού εγκλήματος, ΣΔΟΕ, βρέθηκε στη συνέχεια ο Νίκος Τσιαμούλος όπου συζήτησε με το διοικητικό προσωπικό και διευθυντικά στελέχη του σώματος κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τις προσπάθειες που καταβάλει το ΣΔΟΕ για την πάταξη της φοροδιαφυγής του δήμου και του συνόλου της περιφέρειας.
Στα πιο κρίσιμα ασφαλιστικά ταμεία ΕΛΓΑ και ΟΓΑ που θωρακίζουν και διασφαλίζουν τα δικαιώματα του αγροτικού πληθυσμού του δήμου μας, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Νίκος Τσιαμούλος με εκπροσώπους της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα».
Με την ηγεσία του Αστυνομικού τμήματος της περιφερειακής διεύθυνσης της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος και συζήτησαν κρίσιμα θέματα του κλάδου.
Στο τοπικό κατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ αντάλλαξε απόψεις με τους υπαλλήλους αλλά και τους πολίτες, που πολλοί από αυτούς του εξέφρασαν τα παράπονά τους για την υπερβολική τιμολόγηση και την οικονομική επιβάρυνση που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια από την πολιτική της κυβέρνησης.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης επισκέφθηκε τα περιφερειακά καταστήματα του δήμου, στα οποία σε καθημερινή βάση οι συμπολίτες μας δίνουν τη μάχη της επιβίωσης και της εργασίας.
Στο κέντρο μαθητείας του ΟΑΕΔ του Δήμου μας ο Νίκος Τσιαμούλος ενημερώθηκε για τον κύκλο σπουδών του οργανισμού στα γνωστικά αντικείμενα: Τεχν. Θερμ. και υδρ. Εγκαταστάσεων, Τεχν. Αερίων καυσίμων, Τεχν. Ηλ/κων. Εργασιών, Τεχν. Υποστ. συστ. Η/Υ, Κομμωτικής τέχνης, Μαγειρικής τέχνης, βοηθ. Γεν. βρεφ/μίας.
Στην επίσκεψή του στο Ζευγολατειό, συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής που του εξέφρασαν τα προβλήματά τους και συγκεκριμένα το πρόβλημα που έχει προκύψει με το βιοαερίου. Η ανησυχία τους έγκειται στην επιβάρυνση της περιοχής, κάτι που θα υποβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Κορυθίου.
Στο τελικό σταθμό της περιοδείας του στο Νεοχώρι, ο υποψήφιος δήμαρχος έκλεισε την περιοδεία του συζητώντας με τοπικούς φορείς και κατοίκους της τοπικής κοινότητας αναλύοντας το πρόγραμμά του για την ανάπτυξη και ανάκαμψη του δήμου Τρίπολης.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...