Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη ο Τσίπρας: «Νέα Δήμαρχος η Αντωνία, νέος Περιφερειάρχης ο Οδυσσέας» (vd)!

Στην Τρίπολη ο Τσίπρας: «Νέα Δήμαρχος η Αντωνία, νέος Περιφερειάρχης ο Οδυσσέας» (vd)!
Με πολύ καλή διάθεση, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ήρθε στην Τρίπολη, λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα, στην Τρίπολη και κατευθύνθηκε στο εκλογικό κέντρο της Μαντινειακής Συμπολιτείας.
Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με κόσμο, έκανε χιούμορ και δέχθηκε λουλούδια από μικρά κοριτσάκια που τον περίμεναν έξω από το εκλογικό κέντρο.
Στη δήλωσή του, είπε ότι «ο Ελληνικός λαός έχει κάνει μεγάλη υπομονή επί 4 χρόνια που τον κοροϊδέψανε και τον ξεφτιλίσανε. Έρχεται σιγά - σιγά η στιγμή που θα μιλήσει λαός μας που θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεγάλη ανατροπή στην Ελλάδα.
Στις εκλογές ψηφίζουμε για τη ζωή μας, για το μέλλον μας, για την Ελλάδα, για τις Περιφέρειες, για το μέλλον των παιδιών μας.
Υπάρχουν πολλοί ανεξάρτητοι συνδυασμοί που εκπρόσωποι το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο.
Οι πολίτες να μην ξεγελαστούν και ειδικότερα οι δημότες της Τρίπολης και της Πελοποννήσου. Η Πελοπόννησος δεν μπορεί να γίνει μία Ειδική Οικονομική Ζώνη, μία αποικία μέσα στην αποικία χρέους, όπως θέλει ο εκλεκτός του κ Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου, ο κ. Τατούλης.
Η Τρίπολη μπορεί να ξαναγίνει μία πόλη που θα περάσει στα χέρια των δημοτών της, μία πόλη που προτεραιότητα θα έχει ο άνθρωπος και η ποιότητα ζωής, γι’ αυτό ο συνδυασμός της Αντωνίας Γιαννούλη μπορεί να κάνει τη διαφορά».
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη σιγουριά ότι το βράδυ της Κυριακής «θα πανηγυρίζουμε ότι η Αντωνία και ο Οδυσσέας θα έχουν περάσει στο δεύτερο γύρο» ενώ πιο μετά είπε ότι η νέα Δήμαρχος Τρίπολης θα είναι η Αντωνία Γιαννούλη και νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, θα είναι ο Οδυσσέας Βουδούρης!
Σε λίγο το βίντεο.
 

5 σχόλια

  • Σιμων
    Σιμων Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Aντωνία έντιμη, προχώρα.

  • Νικ
    Νικ Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    προς το Το γίδι που βγήκε απ το μαντρί...
    μνημονια δεν διώχνεις αν ψηφίσεις Αντωνία, απλά φτιάχνεις θύλακες που θα αντισταθούν σε αυτά κατά τόπους. Ο Σμυρνιώτης, Τζιούμης και Παυλής θα κάνουν ό,τι πει η κυβέρνηση σε αντιθεση με εμάς που θα πούμε και κανά όχι. Παραδείγματος χάριν σε ποια περίπτωση θα είναι ευκολότερο να γίνει ειδική οικονομική ζώνη η Πελοπόννησος; με τον ΑΝΤΡΣΥΑ ή με τον Τατούλη; Τι σημαίνει ειδική οικονομική ζώνη μπορείς να ανατρέξεις...

  • Το γίδι που βγήκε απ το μαντρί...
    Το γίδι που βγήκε απ το μαντρί... Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Άμα ψηφίσω την Αντωνία ρε Τσίπρα, θα διώξω τα Μνημόνια????? Θα διώξω τους Σαμαροβενιζέλους και τη συμμορία τους? Αυτές τις μπαρούφες λέτε και χάνετε πολλούς σκεπτόμενους της κεντροαριστεράς που δεν μπορούν πλέον να ακούν τα ίδια και τα ίδια... Το μήνυμα θα σταλεί στις Ευροεκλογές φίλτατοι, όχι στις Δημοτικές...

  • οδοντιατρος
    οδοντιατρος Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ααχαχχαχαχαχαχχαχχαχχαχχαχαχαααααααααααα
    να σαι καλα αλεξη ...μας εκανες και γελασαμε! εσενα περιμεναμε για να σκασει μυτη το δοντακι μας πισω απο τα χειλακια μας.

  • Τασος
    Τασος Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    πάμε για την πρώτη γυναίκα δήμαρχο Τρίπολης μαζί με την ομάδα των έντιμων και καθαρών ανθρώπων που έχει δίπλα της και τη στηρίζουν!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...