Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: «Αναγκαία η συνεργασία της Αστυνομίας με το Δήμο για την ασφάλεια των πολιτών!»

Τζιούμης: «Αναγκαία η συνεργασία της Αστυνομίας με το Δήμο για την ασφάλεια των πολιτών!»
Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση και σε καταστήματα της Τρίπολης πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", Κώστας Τζιούμης, το πρωί της Πέμπτης 8 Μαΐου.
Στην Αστυνομική διεύθυνση συναντήθηκε με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας, Τάκη Καγκαράκη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις ανάγκες που έχει το τμήμα.
Εξέφρασε την επιθυμία για κοινό αγώνα και συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Αστυνομικής διεύθυνσης, κάτι που πολλές φορές δε γίνεται, αφού όπως ειπώθηκε μετά την πεζοδρόμηση του κέντρου τα περιπολικά δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση μέχρι και έξω από το δικαστήριο!
Η αστυνομική διεύθυνση είναι πίσω σε θεσμικά και οικονομικά θέματα, καθώς οι πόροι που διατίθενται είναι ελάχιστοί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή. Επιπλέον αναφορά έγινε και στις σοβαρές ελλείψεις του προσωπικού, το οποίο εκτός αυτού αναγκάζεται να φεύγει καθημερινά από την Τρίπολη για το κέντρο αλλοδαπών της Κορίνθου, με αποτέλεσμα η πόλη να μένει χωρίς αστυνόμευση!
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να παρέμβει άμεσα ο Δήμος, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που πλήττει την πόλη και το Δήμο μας γενικότερα.
Τέλος τονίστηκε η σημασία που έχει η συνεργασία αλλά και η ενασχόληση των αστυνομικών με τα κοινά της πόλης και του Δήμου.
Μετά από την αστυνομική διεύθυνση ο Κώστας Τζιούμης επισκέφτηκε καταστήματα της οδού Αλεξάνδρου Σούτσου και Γρηγορίου Λαμπράκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...