Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το πρόγραμμά του παρουσιάζει στη Βυτίνα ο Ανδρέας Κολοβός

Το πρόγραμμά του παρουσιάζει στη Βυτίνα ο Ανδρέας Κολοβός
Το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, στις 6 το απόγευμα, στη Βυτίνα (στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο) ο υποψήφιος δήμαρχος της Γορτυνιακής Συμπαράταξης Ανδρέας Κολοβός, παρουσιάζει το πρόγραμμα του συνδυασμού του, σε ανοικτή συγκέντρωση και ομιλία, με την παρουσία όλων των υποψηφίων του συνδυασμού του.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, το πρόγραμμα διαρθρώνεται σε πέντε βασικούς άξονες, που καλύπτουν το σύνολο των αρμοδιοτήτων, στόχων και επιδιώξεων του Δήμου και της αποστολής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Άμεση δημοκρατία, συμμετοχή, αξιοκρατία, διαφάνεια - Ποιότητα καθημερινής ζωής - Βασικές υποδομές - Πολιτισμός, τουρισμός - Οικονομία, γεωργία, κτηνοτροφία.
Στο προοίμιο του προγράμματος τονίζεται, μεταξύ άλλων:
«Η «Γορτυνιακή –Συμπαράταξη» είναι ένα ριζοσπαστικό κίνημα ανατροπής και αλλαγής, μια ενωτική σύμπραξη δυνάμεων, με όραμα, θετικό λόγο, σχέδιο και πρόταση για το μέλλον της Γορτυνίας μας.
Συνεργαζόμαστε για τη Γορτυνία που αγαπάμε, τη Γορτυνία της καρδιάς μας, την Οικουμενική Γορτυνία και μόνη μας επιθυμία είναι να εργαστούμε για τον τόπο μας, ανοίγοντας δρόμο για τη νέα γενιά, την ελπίδα της πατρίδας μας!
Στηριζόμαστε στους έντιμους και καθαρούς συμπατριώτες μας, στους ανθρώπους του μόχθου, της δράσης και της δημιουργίας.
Αξιοποιούμε αυτό το έμψυχο δυναμικό, για να θεμελιώσουμε και να χτίσουμε ένα αποτελεσματικό πρότυπο οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής μας, βασισμένο στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
Το πρόγραμμά μας μελετήθηκε και καταρτίστηκε με ρεαλισμό και ευθύνη, για να εκφράσει την οραματική μας προοπτική για τη Γορτυνία και ταυτόχρονα να είναι άμεσα υλοποιήσιμο και αποδοτικό.»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...