Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιάννης Σμυρνιώτης: «Τέλος ο αμίαντος από το δίκτυο ύδρευσης της Τεγέας»! (vd)

Γιάννης Σμυρνιώτης: «Τέλος ο αμίαντος από το δίκτυο ύδρευσης της Τεγέας»! (vd)
Υπεγράφη σήμερα το συμφωνητικό για την κατασκευή του έργου « Αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων και αμιαντοσωλήνων ύδρευσης στην Τ.Κ Σταδίου» , προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.
Το έργο αφορά την αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων από αμίαντο ,μήκους 9 χιλιομέτρων και θα εκτελεστεί σε προθεσμία 12 μηνών από τη σημερινή υπογραφή .
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και είναι το πρώτο από τα τέσσερα μεγάλα έργα ύδρευσης που θα εκτελεστούν και αφορούν τις τοπικές κοινότητες Ριζών , Κανδήλας και την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης από τις πηγές της Πιάνας.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης , δήλωσε:
«Με το έργο αυτό αλλά και με τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν , λύνουμε το πρόβλημα αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης από αμίαντο στις μεγάλες τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης.
Ήταν ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και με τη σημερινή υπογραφή , ξεκινάει ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για την υλοποίηση του έργου.
Παράλληλα με το έργο της αντικατάστασης του παλιού αγωγού από τις πηγές της Πιάνας θα μειωθούν στο ελάχιστο οι διαρροές και δεν θα υπάρχουν πλέον προβλήματα στην υδροδότηση της Τρίπολης και των όμορων τοπικών κοινοτήτων».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...