Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η διακήρυξη της Λαικής Συσπειρωσης Γορτυνίας για τις δημοτικές εκλογές

Η διακήρυξη της Λαικής Συσπειρωσης Γορτυνίας για τις δημοτικές εκλογές
Στη δημοσιότητα δόθηκε η εκλογική διακήρυξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Γορτυνίας, με επικεφαλής τον Γιάννη Φράγκο.
«ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΑΝΤΡΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΝΙΑΤΑ της Γορτυνίας που σας ετοιμάζουν για σύγχρονους σκλάβους στα σκλαβοπάζαρα των αγορών του καπιταλισμού.
ΓΟΡΤΥΝΙΟΙ που νοιώθετε βαθιά στο πετσί σας τις συνέπειες της πολιτικής της ΕΕ, τoυ κεφαλαίου και των κυβερνήσεών τους, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Στις εκλογές της 18ης Μαΐου οι μαέστροι της εξαπάτησης θα επιχειρήσουν για άλλη μια φορά να υφαρπάξουν την ψήφο σου, να τη χρησιμοποιήσουν για πέντε ακόμη χρόνια εις βάρος σου.
ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑ - ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!
Γύρνα την πλάτη στις παρατάξεις Γιαννόπουλου-Κολοβού-Κούλη. Δεν είναι τυχαίο ότι παρατάχθηκαν μαζί τους οι τοπικοί κομματάρχες των κυβερνητικών κομμάτων. Τους ενώνει η κοινή στρατηγική διαχείρισης της εξουσίας του κεφαλαίου. Γι'αυτό βλέπετε τους Μνημονιακούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους Αντιμνημονιακούς του ΣΥΡΙΖΑ (όπως άλλωστε ήταν μέχρι τώρα) να συνεχίζουν σε κοινά ψηφοδέλτια.                                                                                                        
Όλοι αυτοί που υπηρετούν την κεντρική αντιλαϊκή πολιτική παριστάνουν ότι τους ενώνει δήθεν ο καημός της ανάπτυξης της Γορτυνίας, λες και η τοπική ανάπτυξη είναι ανεξάρτητη από την κεντρική πολιτική.                        
Κοινός τους στόχος είναι να υφαρπάξουν την ψήφο σου κι αν τα καταφέρουν θα τη χρησιμοποιήσουν για να τσακίσουν τα δικαιώματά σου. Όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, έτσι και τώρα,    εμφανίζονται ως «σωτήρες» για να μας σώσουν εκμεταλλευόμενοι τον πόνο μας με όπλα τους τα ρουσφέτια, τους εκβιασμούς, τις απειλές και τα χαϊδέματα. Μας θέλουν εξαθλιωμένους, εύκολους στη λεία τους. Αυτοί (οι υπηρέτες των μονοπωλίων και της πλουτοκρατίας) που χρόνια τώρα έπιναν το αίμα και τον ιδρώτα των παππούδων, των πατεράδων και των μανάδων μας, τώρα στοχεύουν να πιουν και το δικό μας ως την τελευταία στάλα. Όλοι τους δηλώνουν ανεξάρτητοι και ακομμάτιστοι και προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα προβλήματα δεν είναι πολιτικά, ότι είναι τοπικά και προσωπικά. Μόλις όμως εκλεγούν στο Δήμο διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική   αδιαφορώντας για τα ουσιαστικά προβλήματα του τόπου και του λαού μας. Άλλωστε, έτσι έπραξαν και στο παρελθόν.                                                                                                   
-Έκλεισαν σχολεία, έδιωξαν υπηρεσίες (εφορία-ΙΚΑ-ΟΤΕ).                        
-Υποβάθμισαν τα Κέντρα Υγείας στη Γορτυνία μετατρέποντας την υγεία μας από κοινωνικό αγαθό σε εμπόριο.                                            
-Αύξησαν τα τιμολόγια στα Δημοτικά τέλη (Νερό-Φώς-Αποχέτευση-Βοσκότοποι κλπ).
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ»
ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ:
ü     ΟΧΙ στην πολιτική της ανεργίας, της φτώχειας και της ερήμωσης της επαρχίας
ü     ΟΧΙ στην εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας
ü     ΟΧΙ στους φόρους και τα χαράτσια
ü     ΟΧΙ στις συντάξεις πείνας
ü     ΟΧΙ στα προγράμματα της κοινωφελούς εργασίας που μας καταργούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και μας καταδικάζουν σε ισόβια ανασφάλεια για το μέλλον
Να μην ψηφίσουμε αυτούς που παραμονές των εκλογών βάζουν τη μάσκα του αριστερού, του προοδευτικού, του ανεξάρτητου και συγκροτούν θολά σχήματα όπως και τώρα. Στη συνέχεια θα στηρίξουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της πλουτοκρατίας εις βάρος σου.
Ανταγωνίζονται και συγκρούονται για το ποιος θα την υπηρετήσει καλύτερα.                                      Ποιος θα γίνει «χαλίφης στη θέση του χαλίφη».
Να μην ψηφίσουμε τους δήθεν ανεξάρτητους, τους δήθεν κομμουνιστές και ανανεωτές,                                         τους δήθεν σύγχρονους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ, τους λιποτάκτες χρόνια τώρα από το λαϊκό κίνημα, τους γυρολόγους της πολιτικής που αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα και καμαρώνουν αντί να ντρέπονται που κάποτε ήταν αγωνιστές και τώρα λύγισαν, αφομοιώθηκαν, εξαγοράστηκαν και υπηρετούν πιστά το σύστημα .
Όλοι αυτοί τα προηγούμενα χρόνια, την επομένη των εκλογών, παρέδωσαν τα καριοφίλια τους και μπήκαν στην υπηρεσία υλοποίησης της αντιλαϊκής πολιτικής, την οποία εφάρμοσαν και στο Δήμο μας.                                                                                                                   
          
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟ!
ΑΚΟΜΗ ΣΚΕΨΟΥ: Με την αποχή δεν ιδρώνει το αυτί τους. Ίσα ίσα τους βολεύει. Καλύτερα αποχή παρά μαύρισμα, είναι η λογική τους.
Στη σημερινή επίθεση που δεχόμαστε και που θα συνεχιστεί στο μέλλον, ο λαός της Γορτυνίας χρειάζεται εκλεγμένους (Δήμαρχο – Περιφερειάρχη – συμβούλους) αδιάλλακτους υπερασπιστές των δικαιωμάτων του. Άφοβους που δε θα διστάσουν να σηκώσουν πρώτοι τα βάρη του αγώνα.
Εμείς, οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ και οι συνεργαζόμενοι,   θέλουμε το Λαό με Ψηλά το κεφάλι να διεκδικεί τα δικαιώματα του:                                                                                                                    
- Σταθερή και Μόνιμη δουλειά για όλους                                                
- Δωρεάν Υγεία και Πρόνοια για όλους                                                      
- Δωρεάν Παιδεία, Αθλητισμό, Διακοπές                                
- Οργάνωση υπηρεσιών στο Δήμο που να υπηρετούν το λαό της Γορτυνίας
Γιατί οι εργαζόμενοι και ο λαός της Γορτυνίας δεν έχουν μόνο υποχρεώσεις, έχουν και δικαιώματα και πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά πού θα ρίξουν την ψήφο τους στο Ευρωκοινοβούλιο, την Περιφέρεια, το Δήμο.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ που κατά καιρούς συναντιόμαστε στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, αυτούς που καταλαβαίνουν ότι τα δύσκολα είναι μπροστά και πρέπει να αποφευχθούν
ü     Να συμπαραταχθεί και να συμπορευτεί μαζί μας.
ü     Να τιμωρήσει με την ψήφο του όσους ευθύνονται για την ερήμωση του Δήμου μας. Έχουν όνομα.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.
Ευθέως, με καθαρή συνείδηση και τόλμη.
Χωρίς εκβιασμούς, απειλές και παρακάλια.
Είναι μικρός ο τόπος μας. Γνωριζόμαστε καλά όλοι.
ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18ΗΣ ΜΑΗ.
υποψήφιος δήμαρχος: ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
υποψήφιος περιφερειάρχης: ΝΙΚΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ
ΜΑΪΟΣ 2014»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...