Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΤΕΛ, ΙΚΑ και ΔΕΗ επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης

ΚΤΕΛ, ΙΚΑ και ΔΕΗ επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης
Στo πλαίσιo των συνεχών επαφών με τους φορείς της Τρίπολης , ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης με υποψηφιους συμβούλους του συνδυασμού « Νέα Τρίπολη» επισκέφθηκε τα γραφεία του ΚΤΕΛ Τρίπολης.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης συζήτησε διεξοδικά με την Πρόεδρο κ. Γεωργία Κυριακούλη , τα μέλη του Δ.Σ και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα του κλάδου.
Ειδικότερα και σε ό,τι αφορά το ΚΤΕΛ Τρίπολης τόνισε πως «η σωστή λειτουργία του εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο περισσότερους κατοίκους από και προς τα χωριά ενώ λειτουργεί και ως ένας σημαντικός μοχλός για την τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας».
«Στόχος μας η εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του επιβατικού κοινού αλλά και η τουριστική ανάπτυξη του τόπου . Οι ενέργειες θα συνεχιστούν ώστε Δήμος και ΚΤΕΛ να ενεργούν παράλληλα σε αυτές τις κατευθύνσεις» ,είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Τρίπολης.
Ειδικότερα ο Γιάννης Σμυρνιώτης ενδιαφέρθηκε για το ευαίσθητο θέμα της μεταφοράς των μαθητών.
Στο τέλος της συζήτησης αφού ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΤΕΛ για τη θερμή φιλοξενία και τη συζήτηση, επανέλαβε ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και επί της νέας δημοτικής θητείας με σκοπό τις ευνοϊκότερες συνθήκες για τη λειτουργία του ΚΤΕΛ και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στον πολίτη.
Στη συνέχεια των επαφών του ο Γιάννης Σμυρνιώτης πραγματοποίησε ενημερωτικές επισκέψεις στις υπηρεσίες του ΙΚΑ και της ΔΕΗ όπου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία τους αλλά και για τα θέματα που τους απασχολούν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...