Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Ν. Τσιαμούλος στο «Καλημέρα Αρκαδία»: Τι λέει για τα γκάλοπ, τη δεύτερη Κυριακή και την έκπληξη της Παρασκευής (vd)!

Ο Ν. Τσιαμούλος στο «Καλημέρα Αρκαδία»: Τι λέει για τα γκάλοπ, τη δεύτερη Κυριακή και την έκπληξη της Παρασκευής (vd)!
Τη στάση που θα κρατήσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών αποκαλύπτει στο «Καλημέρα Αρκαδία», ο υποψήφιος Δήμαρχος, με το συνδυασμό «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα», Νίκος Τσιαμούλος.
Εκφράζει τη σιγουριά ότι θα είναι εκείνος που θα περάσει στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, όμως στην περίπτωση, που δεν τα καταφέρει δηλώνει ξεκάθαρα ότι «αντίπαλος είναι ο Σμυρνιώτης», δίνοντας το στίγμα του για το πώς θα κινηθεί ο συνδυασμός του… (Το απόσπασμα αυτής της απάντησης, μπορείτε να το δείτε στο τέλος του βίντεο).
Ο Νίκος Τσιαμούλος μιλά ακόμα για τον κόσμο που σκέφτεται να μην πάει να ψηφίσει, εξηγεί γιατί δίνει τόσο μεγάλο βάρος στο όρο «διαφάνεια» και εξηγεί λεπτομέρειες για τις προτάσεις του περί Εργαστηρίου Δημιουργικότητας και Καινοτομίας και περί Συμβουλευτικών Επιτροπών Έργου Πολιτών!
Ακόμα, μιλά για τα νέα, «φρέσκα» πρόσωπα της παράταξής του, ενώ απαντά ότι ο κόσμος δεν επηρεάζεται από τις δημοσκοπήσεις…
Ενώ, τέλος αποκαλύπτει ότι η κεντρική ομιλία θα γίνει την Παρασκευή το βράδυ, εξώ από το εκλογικό του κέντρο, οπότε και θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του και θα ακολουθήσει συναυλία από τοπικούς μουσικούς, με την έκπληξη να είναι ότι θα ακουστεί live το τραγούδι του συνδυασμού!
Δείτε όλη τη συνέντευξη στον Μηνά Αρτόπουλο.

3 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...