Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης η συνάντηση του Γιάννη Σμυρνιώτη με τον Εμπορικό Σύλλογο

Σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης η συνάντηση του Γιάννη Σμυρνιώτη με τον Εμπορικό Σύλλογο
Παραβρέθηκαν, επίσης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέα Τρίπολη» .
Ο Προέδρος του συλλόγου κ. Θάνασης Αρβανίτης καθώς και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη μέχρι τώρα συνεργασία με τη δημοτική αρχή καθώς και με τον ίδιο το Δήμαρχο για τη συνεχή παρουσία και προσωπική επαφή του με κάθε έναν επιχειρηματία σε όλη τη διάρκεια της θητείας του.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, σε πολύ φιλικό κλίμα , αναλύθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του Δήμου μας, κατατέθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ ουσιαστικές προτάσεις για άμεσες παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής τις οποίες άκουσε, με ιδιαίτερη προσοχή ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου παρουσίασαν τις μέχρι τώρα δράσεις που έχουν υλοποιήσει αλλά και τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλουν για την υποστήριξη των εμπορικών επιχειρήσεων του Δήμου μας.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης αφού εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στα μέλη του Δ.Σ. για τις προσπάθειες τους, δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας και τη συνεχή υποστήριξη των εμπόρων του Δήμου μας -που κρατούν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους προσφέροντας θέσεις εργασίας και ευκαιρίες ανάπτυξης , στην περίοδο οικονομικής κρίσης της χώρας μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...