Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στήριξη της Ανοιχτής ΕΡΤ από την Αντωνία Γιαννούλη

Στήριξη της Ανοιχτής ΕΡΤ από την Αντωνία Γιαννούλη
Την οικονομική της στήριξη παρείχε η υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης - επικεφαλής της "Μαντινειακής Συμπολιτείας" Αντωνία Γιαννούλη στην Ανοιχτή ΕΡΤ. Η κα. Γιαννούλη πρόσφερε το ποσό των 100 ευρώ ενώ κάλεσε και όποιο άλλο μέλος ή φίλο της παράταξης αλλά και συμπατριώτη μας να ενισχύσει έμπρακτα τον αγώνα των απολυμένων της ΕΡΤ που συνεχίζουν μέσω του διαδικτύου να κάνουν εκπομπές και να ενημερώνουν τους πολίτες.
Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να το κάνει  είτε με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμόΑπεργιακό Ταμείο ΠΟΣΠΕΡΤΕΘΝΙΚΗ:GR3901101800000018048007100είτε με ΑποστολήSMS: ΡΜ (κενό) ΜΗΝΥΜΑ στο54574Χρέωση 2,02? + Φ.Π.Α.Τηλέφωνο Επικοινωνίας:210 6002909-10.
Η κα. Γιαννούλη μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ERTOPEN τόνισε πως το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας- Τηλεόρασης έγινε κάτω από περίεργες και αντιδημοκρατικές συνθήκες τις οποίες καταδικάζουν, ανεξάρτητα από το αν θα έπρεπε να γίνει αναδιάρθρωσή της. Μάλιστα επεσήμανε πως τα δημόσια μέσα ενημέρωσης αποτελούν μία ακόμα - βασική φωνή- ενημέρωσης των πολιτών.

1 σχόλιο

  • Φίλιππος Γκ,
    Φίλιππος Γκ, Πέμπτη, 15 Μαϊος 2014 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    11 Ιουνίου 2013 έπεσε το μαύρο. Ηταν τοτε που το μαυρο σκίασε κι επίσημα τις ζωές μας, τότε που η δημοκρατια μας μαύρισα, τοτε που μια υπουργική απόφαση παρακάμπτοντας το δημοκρατικά εκλεγμένο ελληνικό κοινοβουλιο μαυρισε τις φωνές μας. Ηταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά της αντίστασης και της διεκδίκησης. Το μαυρο αυτο ηταν που μας έφερε μνήμες από τις συγκεντρώσεις του Πολυτεχνείου (εγω απο βιντεο, φωτογραφίες και διηγήσεις ο,τι μπορω να θυμαμαι απο το '73).
    Οι Έλληνες τοτε ηταν που ένιωσαν να χάνουν κατι σαν τη μάνα τους. Τη μάνα μας μπορει να τη βρίζουμε, να τσακωνόμαστε μαζι της, να τη κατηγορούμε αλλα οταν μας την προσβάλλουν τους βγάζουμε τα ματια. Ετσι έγινε και τοτε!!! Η ΕΡΤ με τις παθογένειες της, η ΕΡΤ της διαφθοράς, ομως και η ΕΡΤ της πολυφωνία, του πολιτισμού, της δημοκρατίας, της τέχνης, της ιστορίας, των ΕΛΛΗΝΩΝ ειχε κατακλειστεί απο κόσμο που πόνουσε γι αυτη και την υπερασπιζόταν.
    Πως ειναι δυνατόν σε μια Ευρωπαϊκή Χώρα του 2013 να κλείνει η δημοσια ραδιοτηλεόραση? πως ειναι δυνατόν να καταδύεται η δημοκρατια, η ελεύθερη ενημερωση, η ελευθερια του λόγου? πως ειναι δυνατόν με υπουργική απόφαση 2500 οικογένειες να μένουν στο δρόμο?
    Κι, ομως, οι εργαζόμενοι της ελεύθερης ΕΡΤ ακομα και σημερα παράγουν προγραμμα. Το ertopen.com, η ΕΡΤ3 και ολοι οι ραδιοσταθμός της ΕΡΑ πληντης Τριπολης λειτουργούν κι αγωνίζονται για τη δημοκρατια και τη δικαιοσύνη! Δίνουν το δικό τους αγώνα κι υπερασπίζονται οχι μονο τα δικά τους δικαιώματα αλλα και ολων μας!
    Κι επειδη η ΕΛΛΑΔΑ μας θα σωθεί αν αγωνιστούμε ολοι μαζι, με τα χερια δεμένα, τις καρδιες ενωμένες και τη σκέψη ανοιχτή κι ελεύθερη ΜΠΡΑΒΟ στην Αντωνία τη Γιαννουλη, που απέδειξε έμπρακτα μεσα απο τη συμμετοχή της σε αυτόν τον ραδιομαραθώνιο της ΕΡΤ οτι η αλληλεγγύη και η συνεργασία ειναι η λύση...!!! Ενα μεγάλο ευχαριστω στην Αντωνία τη Γαιννουλη που βάζει το πετραδάκι της σε εναν αγώνα για όλους μας. Ενα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Αντωνία τη Γιαννούλη που στηρίζει αυτούς που αγωνίζονται για να σταθεί και παλι η Ελλάδα στα πόδια της....και στο τελος θα τα καταφέρει. Γιατι το δέντρο ΕΛΛΑΔΑ εχει βαθιά τις ρίζες της στις καρδιες μας, στην ιστορία, στον πολιτισμο, στην τέχνη. Οι αρχαίοι ημων πρόγονοι, οι αρχαίοι Έλληνες, μίλησαν πρώτοι για αξίες και ιδανικά.
    "Εμεις που μείναμε
    Στο χώμα το σκληρό
    για τους νεκρούς
    θ’ ανάψουμε λιβάνι
    κι όταν χαθεί
    μακριά το καραβάνι
    του χάρου του μεγάλου πεχλιβάνη,
    στη μνήμη τους θα στήσουμε χορό.

    Εμείς που μείναμε
    θα τρώμε το πρωί
    μια φέτα από του ήλιου το καρβέλι,
    ένα τσαμπί σταφύλι από τ’ αμπέλι
    και δίχως πια του φόβου το τριβέλι,
    μπροστά θα προχωράμε στη ζωή.

    Εμείς που μείναμε
    θα βγούμε μια βραδιά
    στην ερημιά να σπείρουμε χορτάρι
    και πριν για πάντα
    η νύχτα να μας πάρει
    θα κάνουμε τη γη προσκυνητάρι
    και κούνια για τ’ αγέννητα παιδιά."

    Χαιρετίζω την κινηση της Αντωνίας και παρότρυνω όλους να την μιμηθούν, συνεργάτες και φιλοι, εχθροί κι αντίπαλοι. :) ;) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...