Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της «Ανταρσίας» στην Τρίπολη (vd)

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της «Ανταρσίας» στην Τρίπολη (vd)
Την Τετάρτη 14 Μαΐου στην Σκακιέρα (κλωνατζίδικα) έγινε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ - Συμπόρευση για την ανατροπή".

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του σχήματος και αναφέρθηκε ότι «χωρίς να παραγνωρίζουμε την σημασία της εκλογικής μάχης, τη χρωματίζουμε με τις δικές μας αναγκαιότητες και την χρησιμοποιούμε σαν σταθμό του κινήματος για την οργάνωση εκείνου του μετώπου που θα καταφέρει να μην ζήσουμε σαν δούλοι αλλά απεναντίας να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας». 

Στην εκδήλωση τις θέσεις παρουσίασαν ο Υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Κάτσαρης και ο Υπ.Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Χαιρετισμό απήυθηνε ο Αντώνης Δραγανίγος μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
 
Τονίστηκε ότι η "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ - Συμπόρευση για την ανατροπή πρόκειται για ένα ανεξάρτητο αριστερό μαχητικό σχήμα που παλεύει για την κατάργηση των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης και των εφαρμοστικών τους νόμων, για την ανατροπή της πολιτικής του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ, για την κατάργηση του Καλλικράτη, την ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων - ξεπουλημάτων, την υπεράσπιση του φυσικού περιβάλλοντος, για την ακύρωση των σχεδίων για ειδική οικονομική ζώνη, για την υπεράσπιση και διεύρυνση των εργασιακών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων, τη στήριξη της αγροτικής παραγωγής και την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...