Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Eκδήλωση «Κυνουρίας γη» στο Άστρος: «Θέλουμε τον πολίτη πρωταγωνιστή» (vd)

Eκδήλωση «Κυνουρίας γη» στο Άστρος: «Θέλουμε τον πολίτη πρωταγωνιστή» (vd)
Με ομιλία του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Αυτόνομης Δημοτικής Παρέμβασης Πολιτών «Κυνουρίας γη» και υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Γιοβά, με παρεμβάσεις κι άλλων μελών αλλά και με παρουσίαση διαφανειών και βίντεο που δημιούργησαν άνθρωποι της κίνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην πλατεία του Άστρους η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιοβάς παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη πενταετία με συγκεκριμένες προτάσεις για την καθημερινότητα στο δήμο, τα έργα και τις υποδομές (κυρίως για τον δημόσιο χαρακτήρα τους), τον τουρισμό και τον αγροτικό τομέα, την διοίκηση του δήμου, την παιδεία και τον πολιτισμό. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κοινωνική πολιτική και πρόνοια όπου ο κ. Γιοβάς σημείωσε πως «κανένας δεν μπορεί να μείνει μόνος και απροστάτευτος μέσα στην κρίση».

«Ο δήμος και οι πολίτες χρειάζονται δήμαρχο και όχι δήμαρχο από το χωριό τους», σημείωσε με νόημα ο κ. Γιοβάς καλώντας ξεχωριστά το κάθε δημοτικό διαμέρισμα να ψηφίσει με «συλλογική δημοτική συνείδηση» κι όχι μόνο τοπική ενώ για το ενδεχόμενο δεύτερου γύρου ανέφερε πως «εμείς έχουμε τυπώσει ψηφοδέλτια και για την 2η Κυριακή, δεν ξέρουμε τι έχουν κάνει οι άλλοι συνδυασμοί».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Γιοβά το μικρόφωνο έμεινε ανοικτό για όποιον ήθελε να παρέμβει με τουςΝίκο Πολυμενάκο,Θανάση ΡοζολήκαιΆγγελο Καμπύληνα παίρνουν το λόγο ενώ τον υποψήφιο δήμαρχο είχε προλογίσει η υποψήφια δημοτική σύμβουλοςΚαίτη Δαλιάνη. Τις παρουσιάσεις και τη μουσική επιμελήθηκε ο έμπειρος σε τέτοια θέματα εκπαιδευτικός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλοςΒασίλης Μπούζιος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία αρκετών πολιτών και υποστηρικτών της πρωτοβουλίας «Κυνουρίας γη» που εισήγαγε -αντικειμενικά- κάποια καινοτόμα στοιχεία στα αυτοδιοικητικά δεδομένα της περιοχής, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας όσο και σε επίπεδο προσώπων και όπως φαίνεται γεννήθηκε για να μείνει. Παρόντες στην εκδήλωση ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Σωτήρης Λάτσης και ο πρώην δήμαρχος Στράτης Δαλιάνης.

DSCN0950

DSCN0970

DSCN0968

DSCN0945

DSCN0948

DSCN0969

DSCN0943

DSCN0962

DSCN0960

DSCN0938

DSCN0941

DSCN0936
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή -www.astrosnews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...