Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επισκέψεις Σμυρνιώτη σε Νοσοκομείο, Δικηγορικό, Πυροσβεστική και χωριά (εικόνες)

Επισκέψεις Σμυρνιώτη σε Νοσοκομείο, Δικηγορικό, Πυροσβεστική και χωριά (εικόνες)
Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο Γιάννης Σμυρνιώτης με υποψηφίους του συνδυασμού « Νέα Τρίπολη». Συνάντησε διοικητικό προσωπικό , γιατρούς , νοσηλευτές και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως και για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του νοσοκομείου, υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και στο χώρο της υγείας.
Ακολούθως επισκεπτόμενος τους θαλάμους των ασθενών του νοσοκομείου συνομίλησε με τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του, μαζί με τις θερμές ευχές τους να κερδίσει και αυτή τη φορά τη μάχη των δημοτικών εκλογών, ως επικεφαλής της παράταξης « Νέα Τρίπολη»
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης , με ιδιαίτερη ευαισθησία δήλωσε: θα είμαστε αρωγοί και επί της νέας Δημοτικής θητείας στην δημιουργία μαζί με τους εργαζόμενους και τους δημότες ενός πολύμορφου κινήματος υπεράσπισης της υγείας, του σημαντικότερου κοινωνικού αγαθού».
----------------------------------------------
«Η συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο θα συνεχιστεί καθώς κυρίαρχος στόχος είναι η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών»
O Γιάννης Σμυρνιώτης σε συνέχεια των επαφών του με φορείς της πόλης επισκέφθηκε το Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης όπου και συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Κωστόγιαννη.
Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνομιλία σε συνέχεια της συνεργασίας που υπήρχε και υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών ο κ. Κωστόγιαννης εξήρε το πνεύμα συνεργασίας και την αποτελεσματικότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν από τον Γιάννη Σμυρνιώτη τα ζητήματα που έθετε κατά καιρούς ο Δικηγορικός Σύλλογος και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχισθεί η συνεργασία αυτή και στην επόμενη πενταετία.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης δεσμεύτηκε πως η συνεργασία θα συνεχιστεί καθώς κυρίαρχος στόχος είναι η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών ».
--------------------------------------------------------------------------
“Ο σωστός προγραμματισμός, οι συντονισμένες προσπάθειες μας , της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας απέφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και Δήμος μας είναι ασφαλής”
Στα πλαίσια του κύκλου επαφών με τους φορείς της Τρίπολης ο Γιάννης Σμυρνιώτης συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού « Νέα Τρίπολη» επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης όπου και συνάντησαν τον Διοικητή Αρκαδίας της Π.Υ. Τρίπολης κ. Λαρέντζο καθώς και τον Υποδιοικητή κ. Κολυβήρα οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τα προβλήματα της υπηρεσίας που δυσχεραίνουν τη λειτουργία της όπως και τα νέα δεδομένα της συνεργασίας εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε ότι στόχος του Δήμου και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας είναι τα θέματα προστασίας και ασφάλειας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος και τούτο επιτυγχάνεται κάθε φορά με την αγαστή τους συνεργασία. Επίσης επεσήμανε:« “Ο σωστός προγραμματισμός, οι συντονισμένες προσπάθειες μας , της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας απέφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και Δήμος μας είναι ασφαλής”
Είμαστε σήμερα εδώ για να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας σε όλους εκείνους που με συνεχή προσπάθεια και αυταπάρνηση δίνουν την δική τους μάχη κάθε φορά για την προστασία των πολιτών. Εμπιστευόμαστε και τιμάμε την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλουν οι Πυροσβέστες, και θα είμαστε πάντα δίπλα τους στηρίζοντας το έργο τους».
------------------------------------------------------------
Σε καθημερινή επαφή με τους κατοίκους των χωριών
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης πλαισιωμένος από υποψηφίους Δημοτικούς
Συμβούλους  του συνδυασμού  του « Νέα Τρίπολη» επισκέφθηκε τη Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου.
Στις επαφές που έγιναν ο Γιάννης Σμυρνιώτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τα έργα που υλοποιήθηκαν στις περιοχές ενώ τόνισε τη σημασία των έργων .
Το σπουδαίο έργο του Γιάννη Σμυρνιώτη αναγνωρίστηκε από τους κατοίκους των περιοχών.
Τα κυριότερα έργα της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου :
Ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασία λυμάτων και δικτύου αποχέτευσης οικισμού Λεβιδίου», με προϋπολογισμό 5.500.000€
\Ξεκίνησε ήδη η υλοποίηση του έργου αντικατάστασης εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Κανδήλας, με προϋπολογισμό 750.000€
Έχει ήδη δημοπρατηθεί και ξεκινήσει η ανάπλαση του οικισμού Κανδήλας 600.000€
Υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση με το Υπουργείο Πολιτισμού και το Διάζωμα για τη μελέτη αναστήλωσης του αρχαίου Θεάτρου Ορχομενού .
Δημιουργία νέας , σύγχρονης παιδικής χαράς στο Λεβίδι η οποία και διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφάλεια των παιδιών.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή προχωράει στην αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων δικτύου ύδρευσης, προϋπολογισμού 5.500.000€, με το φάκελο να έχει ήδη υποβληθεί προς χρηματοδότηση, μέσω του Συνδέσμου του Μεθυδρίου.
Παράλληλα ολοκληρώνεται η αναθεώρηση του Σχεδίου πόλεως Λεβιδίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...