Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Αλλάζουμε τα Δεδομένα» - Μήνυμα νίκης έστειλαν οι περιοχές Φιλικών, Αγ. Αικατερίνης και Αγ. Τρύφωνα!

«Αλλάζουμε τα Δεδομένα» - Μήνυμα νίκης έστειλαν οι περιοχές Φιλικών, Αγ. Αικατερίνης και Αγ. Τρύφωνα!
Χθες το βράδυ, στις 14/5/2014 και ημέρα Τετάρτη, οι περιοχές των Φιλικών, της Αγ. Αικατερίνης και του Αγ. Τρύφωνα έστειλαν μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του συνδυασμού ¨Τρίπολη-Αλλάζουμε τα Δεδομένα¨ με ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης Νίκου Τσιαμούλου.
Σε μια εκδήλωση γεμάτη ενθουσιασμό, δύναμη και πάθος ο Νίκος Τσιαμούλος ανέλυσε και μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας (ΟΕΒΑ) για το όραμα του για τον Δήμο της Τρίπολης και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την μακρόχρονη συνεργασία σε κρίσιμα θέματα της περιοχής τους.
Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες δημιουργώντας αίσθημα πραγματικής «Αλλαγής των Δεδομένων» στις εκλογές της 18-5-2014. Οι περιοχές των Φιλικών, της Αγ. Αικατερίνης και του Αγ. Τρύφωνα διαχρονικά έχουν δώσει νικηφόρους αγώνες για την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και δήλωσαν έμπρακτα με τη χθεσινή τους παρουσία τη στήριξη στο πρόσωπο και στην παράταξη του Νίκου Τσιαμούλου «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα». Διάχυτη ήταν η πεποίθηση σε όλους ότι όλοι μαζί έχουν παλέψει και πετύχει με τον Νίκο Τσιαμούλο να δώσουν οριστική λύση σε ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα, αυτό των σκουπιδιών και οι δημοτικές εκλογές ανοίγουν και πάλι τη νέα μεγάλη πρόκληση για όλους εφόσον από το αποτέλεσμά τους θα κριθεί η πορεία που θα ακολουθήσει ο Δήμος της Τρίπολης. Η εκδήλωση έκλεισε με τους συμμετέχοντες να συζητούν με τους υποψηφίους του συνδυασμού «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» για το πρόγραμμα της παράταξης αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...