Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κεντρική ομιλία Τ. Μαντά στο Άστρος (vd)

Η κεντρική ομιλία Τ. Μαντά στο Άστρος (vd)
Σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιόδοξου παλμού, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Άστρος η κεντρική ομιλία του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών και υποψηφίου δημάρχου Τάκη Μαντά, παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε την κεντρική πλατεία του Άστρους και τα γύρω μαγαζιά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και εν ενεργεία αντιδήμαρχος Β. Κυνουρίας χαρακτήρισε την παρουσία του κόσμου ως «επιβράβευση της θητείας της δημοτικής αρχής» και ανέφερε πως«παλεύουμε να βάλουμε τέλος στις παλαιοκομματικές λογικές και στους εκφραστές τους».«Στην πολιτική πρέπει να ξέρεις πότε είναι η ώρα της ανόδου και πότε της αποχώρησης»σημείωσε με νόημα αναφερόμενος στους αντιπάλους του ενώ τόνισε ιδιαίτερα πως «έχει αποδειχθεί πως οι πολίτες δεν ψηφίζουν τοπικιστικά. Δεν υπάρχουν για εμάς διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους κατοίκους και στα χωριά. Δεν υπάρχουν ξενοχωρίτες».

Ο κ. Μαντάς στάθηκε αρκετά στα πεπραγμένα της τελευταίας τετραετίας αναφερόμενος στα οικονομικά λέγοντας «πετύχαμε οικονομικό πλεόνασμα στα χαρτιά αλλά και αξιοπιστία για το δήμο στην κοινωνία» ενώ συμπλήρωσε πως «θα συνεχίσουμε το ίδιο μοντέλο της οικονομικής διαχείρισης». Αναφερόμενος σε θέματα διοίκησης είπε «αξιοποιήσαμε το δυναμικό του δήμου και δεν στείλαμε κανέναν υπάλληλο στα …υπόγεια» και ονομάτισε μερικά από τα έργα της δημοτικής αρχής «Δίκτυα αποχέτευσης, ύδρευσης, οδικά δίκτυα, ΓΠΣ που ήταν προεκλογική υπόσχεση απο το 1986 μέχρι σήμερα».

Ανέφερε ακόμα πως η δέσμευση του απερχόμενου δημάρχου Μανώλη Σκαντζού ότι «θα μετατρέψουμε το Άστρος από χωριό σε πόλη» πως γίνεται πλέον πραγματικότητα μέσα από το ΓΠΣ. Αναφερόμενος σε πρώην δημάρχους πρόσθεσε για το συγκεκριμένο «αυτοί που αγαπούσαν το Άστρος δεν είχαν ορίσει ούτε τα όριά του. Με οριοθέτηση πεζοδρομίων, ελεύθερων χώρων, χώρων δόμησης κλπ μόνο έτσι το Άστρος από χωριό θα γίνει πόλη».

Εκτενείς ήταν οι αναφορές σε έργα που αφορούν τον τουρισμό στο δήμο όπως το Μουσείο, οι αρχαιολογικοί χώροι και το λιμάνι ενώ για τον αγροτικό τομέα σημείωσε πως «χάρη στη συμβολή του συμπατριώτη μας περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη η μεταφορά των νερών του Αναβάλου θα γίνει πραγματικότητα». Δεσμεύθηκε ακόμα πως με έξοδα του δήμου αναβαθμίζονται και υποστηρίζεται η λειτουργία όλων των κοινωνικών υποδομών του δήμου (ιατρείων κλπ).

Κλείνοντας την ομιλία του είπε πως «μείναμε μακριά από κομματικές δεσμεύσεις και κατεστημένα συμφέροντα που υπήρχαν και υπάρχουν στο δήμο μας» και εκτίμησε πως «το ποτάμι της αλλαγής που ξεκίνησε το 2010 δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Η νίκη θα έρθει απο την πρώτη Κυριακή και θα είναι μεγαλύτερη από το 2010″.

Η εκδήλωση-ομιλία ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού τόσο στην Δημοτική Κοινότητα Άστρους όσο και στο γενικό ψηφοδέλτιο, με τα χειροκροτήματα και τις ιαχές να συνοδεύουν τις προσφωνήσεις των προσώπων. Η παράταξη του κ. Μαντά ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα τον προεκλογικό αγώνα με πολιτική εκδήλωση στα Κάτω Δολιανά.



DSC_0005

DSC_0008

DSC_0012

DSC_0014

DSC_0015

DSC_0395

DSC_0398

DSC_0401

DSC_0404

DSC_0407

DSC_0416

DSC_0420

DSC_0423

DSC_0425
DSC_0425
Πηγή - www.astrosnews.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...